Skip to main content



Nieuws



Tijn Maus Boyke van de Week bij de kraker tussen Beerse Boys 1 en Hilvaria 1

Tijn-Maus-klein

Tijn is een geluksvogel, want in de topwedstrijd van Beerse Boys tegen Hilvaria, mag hij op de bank plaatsnemen als Boyke van de Week. Ongetwijfeld zullen zeer veel supporters de weg naar de Klep weten te vinden om getuige te kunnen zijn van deze prachtige krachtmeting tussen 2 teams die de punten hard nodig hebben.

Ook is het een weerzien met de voormalige succestrainer van Beerse Boys, Henri van den Braak, nu trainer bij Hilvaria. Maar met Tijn als extra ondersteuning op de bank en de wetenschap dat de spelers van Beerse Boys een uurtje langer hebben geslapen vanwege het terugzetten van de klok,moet er een goed resultaat inzitten. Tijn voorspelt zelfs een 3-1 overwinning voor de Boys!

Tijn zit in groep 4 van De Beerze en speelt zelf gezellig met zijn vrienden bij JO-9 team 2. De leiders van dit leuke elftal zijn John van Bijsterveldt en Paul de Bresser, 2 voormalige Beerse Boys toppers. Tja en als je daar training en coaching van krijgt dan word je vanzelf een fanatieke, vrolijke, enthousiaste voetballer. Als je naar de mooie foto van Tijn kijkt, dan zie dat dit zeker gelukt is bij Tijn.

Tijn vindt zichzelf sterk in het verdedigen en het is dan ook niet zo vreemd dat zijn favoriete speler bij Beerse Boys Stijn van Heerbeek is. Deze vrolijke, sterke, karaktervolle verdediger is natuurlijk het grote voorbeeld voor Tijn. Maar niet net als Stijn tegen een rode kaart aanlopen hoor!!

Tijn kan echter ook enorm genieten van de snelheid van zijn favoriet Messi van Barcelona. Het is een uitdaging voor elke verdediger om die topspeler van scoren af te houden.

Tijn vindt het heerlijk om te trainen en vooral van de trainingspartijtjes kan hij enorm genieten. Net als veel jonge spelertjes vindt Tijn de warming up het minst leuk. Toch wil deze schrijver wel even kwijt dat een goede warming up heel belangrijk is hoor, want zo kun je vanaf het begin een goed sprintje trekken, zonder geblesseerd te raken!

Tijn wil graag leren om een balletje hoog te houden. Ik denk dat de gebroeders Ruud en Joop Willems hem dit wel willen leren. En laten we hopen dat deze 2 kanjers van Beerse Boys 1 er tegen Hilvaria weer bij zijn, want tegen Oirschot Vooruit werden ze erg gemist.

Hoewel niemand binnen de familie van Tijn op voetbal zit, zullen ze Tijn a.s. zondag natuurlijk wel allemaal komen aanmoedigen op de Klep.

Verder is naast Beerse Boys, PSV de club waar hij ook heel graag naar kijkt. Maar het allerleukste vindt Tijn een bezoekje aan een lekkere snackbar om te kunnen genieten van heerlijke frietjes!

Graag wensen wij Tijn een onvergetelijke zondag toe en alle toeschouwers een prachtige wedstrijd. Een wedstrijd tussen Beerse Boys en Hilvaria mag je niet missen en je krijgt er Tijn, als enthousiast Boyke van de Week, gratis bij!