• Nieuws

20210618_104925

Storm veroorzaakt ook schade op de Klep

De storm die in de vroege ochtend van 18 juni 2021 over de Beerzen en omgeving raasde heeft ook op de Klep een spoor van vernieling achter gelaten. De mannen van de klusploeg troffen bij de aanvang van hun werkzaamheden om 9 uur een flinke portie werk aan. Zoveel, dat een keuze gemaakt moest worden in wat al wel gedaan zou worden en wat wel tot maandag zou kunnen blijven staan (of vooral liggen en hangen in dit geval).

Aan de slag met de motorzaag, de bladblazer en de veegmachine om in elk geval de stoep en veld 3 en veld 4 vrij van troep te krijgen, zodat in het weekend de geplande wedstrijden normaal doorgang zouden kunnen vinden.

Een van de bomen die tussen het kunstgrasveld en de tennisbanen staan heeft het begeven en is op de omheining van het kunstgrasveld terecht gekomen. Behalve heel wat werk om het gevaarte op te ruimen is er ook flinke schade aan het hekwerk ontstaan.

Na de koffiepauze kregen de klussers welkome hulp van oud voorzitter Wil Verhoeven en zijn Mien. Het dak van de elektriciteitskast bij het trainingsveld lag in stukken op veld 2 en dat hebben ze zo goed als het kan terug gelegd en met een flink zeil dicht gemaakt, zodat er geen regen van de nog verwachte buien in kan vallen. Een van de parasols op het terras heeft zijn beste tijd gehad en is mee gegeven aan de oud ijzer handelaar Wil Stokmans. De tweede stond nog op zijn plaats, maar de derde was foetsie; hij bleek over de kantine heen gewaaid te zijn. We hebben deze twee voor de zekerheid binnen gelegd. Ook bij het hoofdveld is een grote tak op de omheining terecht gekomen en helaas is ook op veld 5 een grote boom omgewaaid; deze kwam terecht op de drie volleybalvelden van ODI. Een afgewaaide tak van een boom bij het hoofdveld vernielde een stuk hekwerk van tennisclub Fidote, van het oude kleedlokaal is een rijtje pannen gewaaid en de ballenvanger achter het hoofdveld staat nu scheef. Nog werk genoeg dus, voor de klusploeg en de gemeente.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites