Skip to main contentNieuwsStan van Kasteren (JO9-1) Boyke van de Week bij Beerse Boys - RKVVO

Stan-van-Kasteren

Stan van Kasteren is het Boyke van de Week bij de belangrijke wedstrijd van Beerse Boys 1 tegen het gevaarlijke RKVVO uit Oerle.

Stan zit in groep 5 op de basisschool in Middelbeers en heeft in Jette en Gijs een leuk zusje en een leuke broer getroffen. Broertje Gijs heeft ook bij de Beerse Boys gevoetbald.

Stan vindt het ontzettend leuk om samen met zijn vriendjes te kunnen voetballen en Beerse Boys biedt hem daar de ruimte voor. Het liefst is hij de keeper en hij vindt dat hij dat al goed onder de knie heeft. Wel zou hij graag nog willen leren hoe je met je voet heel snel een balletje omhoog kunt wippen. Misschien wil een van de gebroeders Mulders hem dat wel leren bij de warming-up a.s. zondag.

Dan wordt de warming-up ook wat plezieriger, want Stan vindt trainen heel leuk maar die warming-up vindt hij maar niks! Stan heeft het wel getroffen met zijn trainers/coaches: Patrick Wilkens en Mo Endeveld.

Naast het voetbal vindt Stan de scouting ook heel leuk en als hij dan toch achter de tv of tablet zit dan luistert hij graag leuke liedjes en kijkt naar de clips of naar Stuk-tv op het You-tube kanaal.

Verder is wat betreft zijn voorkeur voor een team of speler Stan echt uniek. Stan heeft namelijk geen favoriete speler bij Beerse Boys 1 of bij een team uit het betaalde voetbal. Stan vindt dat iedereen zijn best doet en dan eigenlijk ook al direct zijn favoriet is. Prachtige instelling van dieje Stan!!

Ook is Stan favoriet van zowel PSV als Ajax. Geweldig toch dat dit kan in deze Beerse gemeenschap waar er toch een gezonde rivaliteit is tussen Ajax en PSV. Voor Stan maakt dit dus niet uit, want in het Nederlands elftal hebben de spelers van deze 2 teams elkaar hard nodig om te winnen van b.v. Duitsland of zoals afgelopen week van Noord-Ierland.

We hopen dat Stan a.s. zondag gaat genieten van zijn uitverkiezing tot Boyke van de Week en .. hij heeft een geruststellende mededeling voor de spelers van Beerse Boys 1: "Jullie gaan met 3-2 winnen van RKVVO!!"