Skip to main contentNieuwsSportpark De Klep tijdelijk slecht bereikbaar

20220321-194933Uitgezet-beeld-veld-4

In verband met de aanleg van de rotonde op de N395 (Hertog Janstraat) is sinds 13 maart veld 4 niet meer beschikbaar. Het trainingsveld (veld 6) wordt daarom, indien nodig, ingezet als wedstrijdveld. Zoals reeds gecommuniceerd tijdens de ALV in september 2021 zal er begin juni 2022 gestart worden met de aanleg van een kunstgrasveld, inclusief verlichting, op ons huidige hoofdveld.

In overleg met de projectleiding en de BAM is besloten om de start van de aanleg van de rotonde enkele weken te vervroegen zodat deze op 1 juni gereed is. Tot die tijd zal ons sportpark niet bereikbaar zijn via de Sportparklaan, maar gaat er een omleidingsroute van kracht.

De start van de aanleg van ons kunstgrasveld zal plaatsvinden vanaf het moment dat de rotonde klaar is. Hierdoor hoeft het vrachtverkeer t.b.v. het kunstgrasveld niet via de omleidingsroute en voorkomen we onveilige situaties in de wijk. De planning is dat per 1 augustus ons hoofdveld klaar is.

We begrijpen dat het de komende maanden voor iedereen een beetje aanpassen wordt. Zowel het inplannen van wedstrijden als het veilig arriveren op het sportpark. Wij vragen iedereen bij voorbaat begrip en flexibiliteit in de komende maanden. Wij zijn er echter van overtuigd dat we dan per begin augustus een prachtig hoofdveld hebben liggen en we weer goed en veilig op de Klep kunnen komen.

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur.