Skip to main contentNieuwsRakieb Nabibaks nieuwe hoofdtrainer Dames

20230515-221033DSC_0011

Nadat de huidige hoofdtrainer van de dames, Frank Spelt, te kennen had gegeven na dit seizoen te stoppen, is de Technische Commissie op zoek gegaan naar een opvolger.

En die is gevonden in de persoon van Rakieb Nabibaks. Deze 60-jarige Tilburger is momenteel trainer van de dames van Uno Animo waar hij met succes heeft gewerkt vanaf 2015. Zijn passie ligt bij het damesvoetbal, dat hij verder mee wil helpen ontwikkelen als snelgroeiende tak in het voetbal.

Eerder was hij ook bij de heren actief als hoofdtrainer van SV Reeshof en assistent bij v.v. Rijen. Daarnaast trainde hij op verschillende niveaus jeugdteams van onder meer Willem II, Baronie, TAC/BWB, FC Olympus, Uno Animo en Nevelo. Verder heeft Rakieb zijn sporen verdiend in het zaalvoetbal als trainer van onder meer Bunga Melati, waarmee hij tussen 2009 en 2014 uitkwam in de eredivisie zaalvoetbal van de KNVB.

Als voetballer speelde Rakieb bij de beloften A en B van Willem II en in het tweede team van RKC (het beloften team), totdat een blessure al vroeg een einde maakte aan zijn actieve voetbalcarrière.

Op 13 mei 2023 is het contract door Rakieb getekend en namens Beerse Boys door voorzitter Tom Bodde, secretaris Martin Kroos en bestuurslid Technische Zaken Jet van de Loo. Op bovenstaande foto schudden Rakieb en Jet elkaar de hand.

Het bestuur van Beerse Boys heet Rakieb van harte welkom bij onze vereniging en wenst hem veel plezier en voldoening in zijn werk als hoofdtrainer van onze dames.