Skip to main contentNieuwsRabobank Puntertoernooi zeer geslaagd!

IMG_0348

Beerse Boys staat weer op de kaart met het prachtige RABOBANK PUNTERTOURNOOI. Het leidde wel tot een verkeersinfarct rondom ons zonovergoten sportpark, maar dat mocht de pret niet drukken. 64 teams uit de regio genoten van een zeer geslaagd voetbaltoernooi en trapten zo het nieuwe seizoen af.

Dit jaar was het tijd om het traditionele Puntertoernooi van een nieuwe impuls te voorzien. Dankzij de financiële bijdrage van sponsor Rabobank en de enthousiaste inzet van een groep liefhebbers werd er werk gemaakt van het Puntertoernooi nieuwe stijl. 64 teams, 32 scheidsrechters, iedereen was paraat en volgens een strak tijdschema rolden we door de dag heen. Op alle velden werd volop gevoetbald, met veel enthousiasme en sportiviteit. Klokslag 12.30 uur en 17.00 uur waren de prijsuitreikingen op het podium, omringd door een enthousiaste menigte voetballertjes. Jeugdvoorzitter Tom reikte de prijzen uit, ondersteund door Boyke de Beer, PinPin en het promotieteam van de Rabobank. Het was een schitterend plaatje! Hulde voor de samenwerking met onze sponsorcommissie (Joost Claassen). De bidons van de Rabobank en het fruit van de Jumbo waren niet aan te slepen.

Ons scheidsrechterskorps was van hoge kwaliteit. Complimenten voor Teun. De JO8-wedstrijdjes werden allemaal prima geleid door nieuwe jonge scheidsrechters, waarbij Ronald een oogje in het zeil hield. En natuurlijk mogen we de scheidsrechters van goede buurman Spoordonkse Boys niet vergeten.

We hadden 64 inschrijvingen en allemaal waren ze aanwezig. Het ene compliment na het andere kwam bij de organisatie binnen. De uitslagen werden professioneel verwerkt en getoond op het grote scherm in de kantine (Champions League niveau).

Kortom: een geweldig toernooi! Met speciale dank aan Jan, Christian, Tom, ErwinH, ErwinS, Janneke, Ranou, Joost, Teun en Frank. En een bijzondere vermelding voor Bas vanwege zijn onophoudelijke enthousiasme en inzet!

Bekijk hieronder de foto's van deze dag en daaronder de uitslagen.