Skip to main content



Nieuws



Rabo Puntertoernooi uitstekend verlopen

image1

Op zaterdag 4 september kon dit jaar weer het Rabo Puntertoernooi voor de kleinste jeugd gehouden worden. Coronamaatregelen stonden de organisatie afgelopen seizoen in de weg, maar nu konden de voetballertjes van zo'n 60 teams weer genieten van het spel dat ze zo graag spelen. Zoals bij de start van een nieuw seizoen wel vaker voorkomt moesten enkele teams op het laatste moment afzeggen, maar dankzij de toezegging op het allerlaatste moment van Hilvaria en Boxtel werden de opengevallen plaatsen alsnog opgevuld.

Het toernooi verliep op rolletjes. Daar stonden veel vrijwilligers garant voor, niet alleen hoofdman Bas of de leiders van de diverse teams en de scheidsrechters, maar ook bijvoorbeeld de verkeersregelaars bij het parkeren, de leden van de jeugdcommissie voor alle werkzaamheden rond het wedstrijdprogramma, de terreinknechten en voorzitter Tom voor de enthousiaste prijsuitreiking onder het toeziend oog van de mascottes Boyke de Beer en PinPin. Voor al deze vrijwilligers een welgemeend dankjewel!

Naast de ondersteuning van het toernooi door de Rabobank schonk de plaatselijke Jumbo Henk Driessen een gezonde versnapering in de vorm van fruit. Beide organisaties veel dank daarvoor!