Skip to main content



Nieuws



Profvoetbalster Kim Mourmans naar Beerse Boys

Kim-Mourmans

Komend seizoen zal international Kim Mourmans te bewonderen zijn op de velden van Beerse Boys. Kim komt over van ADO Den Haag en stelt zich hieronder even voor.

Naam: Kim Mourmans.

Leeftijd: 25 jaar.

Wat doe je in het dagelijks leven: Momenteel werk ik 24 uur in de week bij Plus Projects als office assistent. Deze baan had ik toen ik nog bij ADO voetbalde. Nu ben ik op zoek naar een nieuwe baan hier in de omgeving.

Vorige clubs: SCG Gronsveld, VV Eijsden, Standard Luik, PSV, Ajax, ADO Den Haag.

Favoriete positie: Verdedigende middenvelder, spel verdelen.

Kunstgras of echt gras : Echt gras natuurlijk.

Van welke trainer heb je het meeste geleerd? Eigenlijk heb ik van meerdere trainers veel geleerd. Maar als ik er dan 2 mag opnoemen zijn het wel Jo Rousch (VV Eijsden) en Patrick Wachel (Standard Luik).

Heb je de ambitie om zelf ook ooit trainster te worden? Ja dat is iets wat ik zelf erg leuk vind om te doen. Ik heb een mooie carrière erop zitten en wil die ervaring graag delen met anderen. Zo zou ik het erg leuk vinden om ook volgend seizoen de meiden van Beerse Boys training te geven.

Wat zijn je hobby's buiten het voetbal om? Wandelen, fietsen, hardlopen, bakken en koken.

Wat was het hoogtepunt in je voetballoopbaan tot nu toe? Europees Kampioen met Oranje onder 19.

Heb je ook dieptepunten gekend in je voetbalcarrière? Helaas wel, ik heb een zware blessure gehad aan mijn rug waardoor ik 1 jaar eruit heb gelegen.

Hoe ben je bij Beerse Boys terecht gekomen? Mijn vriend komt uit Middelbeers en zo ben ik bij Beerse Boys terecht gekomen.

Wat zijn je verwachtingen voor komend seizoen? Ik hoop dat we kampioen kunnen worden en dan promoveren naar de eerste klasse.

Wil je nog graag iets kwijt als afsluiting? Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen voor Beerse Boys te gaan spelen.

Wij zijn heel blij dat Kim voor Beerse Boys gekozen heeft en wensen haar veel succes en plezier toe komend seizoen!

De foto boven het artikel is gemaakt door Peter Looijen.