NieuwsOud bestuurslid Toon Lathouwers overleden: afscheid op vrijdag 30 oktober

Toon-Lathouwers-65-jaar-lid

Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Toon Lathouwers is overleden op 80-jarige leeftijd. Toon was een Beerse Boys man in hart en nieren. Hij bleef lang actief voetballen; als telg uit een echte Oostelbeerse voetbalfamilie was hij tot tegen zijn 60e actief in diverse elftallen, van het eerste tot uiteindelijk de veteranen. In het seizoen 1965/1966 werd hij gekozen in het bestuur, maar liet het voorlopig bij dat ene seizoen; van 1992/1993 tot en met 1999/2000 maakte hij nog eens 8 jaar deel uit van het bestuur. In dat laatste seizoen was hij verantwoordelijk voor de bouw van de tribune bij het hoofdveld. Daarnaast lag zijn hart ook bij de kleine jeugd; hij was van 1984 tot en met 1989 trainer van de Beerse Boikes.

Tot op het laatst was Toon betrokken bij Beerse Boys. Als supporter van zijn zoon Eddy in het eerste, van zijn kleinzonen bij de jeugd en daarna de senioren en hij was trouw op zijn vaste stek bij de thuiswedstrijden van Beerse Boys 1 te vinden.

Tijdens de viering van het 70-jarig bestaan van 'zijn club' werd Toon gehuldigd voor zijn 65-jarig lidmaatschap: hij was het langste lid van al onze leden en zou bij de viering van het 75-jarig jubileum opnieuw in het zonnetje worden gezet, maar helaas ging het feest vanwege corona niet door.

Wij wensen zijn echtgenote, kinderen met aanhang en zijn kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte!

Afscheid op vrijdag 30 oktober

Het afscheid van Toon is op vrijdag 30 oktober om 10.15 uur in het crematorium. Vanwege de geldende regels zal dat in besloten kring gebeuren. De dienst is echter ook via een livestream te volgen. Wie daarvan gebruik wil maken kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de link opvragen.

Op woensdag 28 oktober is er gelegenheid om tussen 19.00 en 20.00 uur persoonlijk afscheid van Toon te nemen in 'Ruimte voor afscheid', Beekseweg 9b in Diessen. Indien u van deze gelegenheid gebruik maakt wordt u vriendelijk verzocht om te parkeren bij nummer 10a, aan de overkant van de Beekseweg.