• Nieuws

Oranjefestival-kop

Oranje Festival op Koningsdag 27 april

Hoi jongens en meisjes van groep 1 t/m 8,


Beerse Boys organiseert op dinsdag 27 april a.s, dus op Koningsdag, voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd het "Oranje Festival"! Deze dag zal plaatsvinden op Sportpark "de Klep" en zal in het teken staan van Voetballen in Oranje en andere leuke spellen. Of je nu lid bent van Beerse Boys of niet, iedereen is van harte welkom!
Hieronder staan de tijden waarop de verschillende groepen verwacht worden. Kom in sportieve kleding. Voor drinken wordt gezorgd.
09:15 – 10:15 uur: groep 1 t/m 4
10:30 – 11.30 uur: groep 5 en 6
11.45 – 12.45 uur: groep 7 en 8

I.v.m. de huidige coronamaatregelen is publiek niet toegestaan. Wij willen u vragen het kind af te zetten bij de parkeerplaats en daar ook weer op te halen op de aangegeven tijd. Is dit voor uw kind te spannend, dan kunt u dit aangeven bij de inschrijving en zoeken we naar een oplossing.

Enthousiast geworden? Meld je dan snel aan!
Voor Beerse Boys leden kan dat via de eigen trainer/leider.
Niet-leden kunnen zich aanmelden via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dus niet via KNVB.nl zoals op de poster staat

Bij inschrijving is het mogelijk om aan te geven wie je vriendjes of vriendinnetjes zijn zodat hier bij de indeling van de groepen rekening mee gehouden kan worden.


Kom als een echte Voetballer in Oranje en win een prijs met jouw outfit!
Tot dan!

Sportieve groet,
Boyke de Beer

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites