ODC JO19-2 - BEERSE BOYS JO19-1

20220918-210603wedstrijdverslag

Vandaag stond onze 2de wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma in Boxtel. Van een gedegen warming-up was geen sprake omdat er meerdere mollen zich ten goede hadden gedaan aan het stukje groen dat ter beschikking gesteld was.

Onze boys begonnen zeer sterk aan de wedstrijd en kwam de bal sporadisch op onze helft. Na een klein kwartier spelen is het Joris na collectief druk zetten die de 0-1 scoort. De 0-2 kwam op naam van Juul in de 30ste minuut. Maar de allermooiste goal na een prachtige aanval werd wederom door Juul gemaakt in de 44ste minuut en bepaalde de ruststand op 0-3.
De 2de helft begon wat minder en duurde nog geen 10 minuten voordat de 1-3 gescoord werd. Niet veel later is het Swen met een katachtige redding die erger voorkwam. Doordrongen van de urgentie schakelden de boys een tandje bij en kwamen niet meer in gevaar. De eindstand werd bepaald door Joeri 1-4.

Vol trots kan ik als trainer melden dat wij in officiële wedstrijden (beker/competitie) nog steeds ongeslagen zijn en dit al meer dan 2 maanden.