Skip to main contentNieuwsNieuw beloningssysteem voor onze vrijwilligers

logo-Beerse-Boys-clublogo

Met ingang van dit seizoen 2020-2021 gaan we werken met een nieuw beloningssysteem voor vrijwilligers, waarbij actief spelende vrijwilligers aan het einde van het seizoen, als blijk van waardering, per vrijwilligersfunctie die zij verrichten een cadeaubon krijgen die te besteden is bij een selectie van onze sponsoren. Met een maximum van 4 cadeaubonnen per vrijwilliger.

De niet-actief spelende vrijwilligers, zoals een aantal (jeugd)leiders, scheidsrechters en commissie- en bestuursleden, blijven nog steeds vrijgesteld van contributie en ontvangen één voucher, onafhankelijk van het aantal activiteiten dat ze verrichten.

Dit betekent dat spelende leden geen korting meer krijgen op de contributie wanneer men een vrijwilligerstaak binnen de vereniging verricht, maar dat de volledige contributie wordt geïnd in de gebruikelijke 2 termijnen. Zie voor de contributiebedragen bij Onze club onder Lidmaatschap.

We hebben voor dit beloningssysteem gekozen omdat de korting op de contributie, zoals die tot nu toe werd gehanteerd, voor veel problemen en knelpunten zorgde. Daarnaast was het systeem heel bewerkelijk en kostte daarom veel extra tijd.

De eerste contributie inning zal op korte termijn plaats vinden.

Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur Beerse Boys