• Nieuws

KNVB-Regio-Cup-liggend

Laatste nieuws over de Regiocup: voor de jeugd t/m O17 start deze op 5 juni!

De KNVB heeft de poule indelingen van de jeugd voor de Regiocup bekend gemaakt. Deze indelingen zijn te vinden op de app Voetbal.nl bij je team. In de tab 'standen' is de indeling te zien.

De Regiocup gaat voor de senioren niet door. Wel mogen de senioren (M/V) vanaf 5 juni weer op de normale manier trainen en onderling wedstrijden spelen: omdat we maar 2 velden beschikbaar hebben voor wedstrijden en trainingen dient vooraf goedkeuring voor een wedstrijd gevraagd te worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De KNVB Regiocup voor de jeugdteams t/m O17 wordt gespeeld in de volgende speelweekenden: 5/6 juni, 12/13 juni, 19/20 juni en 26/27 juni. Maandag 31 mei aan het einde van de dag publiceert de KNVB het programma in Sportlink (te zien op de website) en de Voetbal.nl-app. Voor de JO19 en MO19-teams gaat de Regiocup helaas dus niet door! Voor deze teams geldt hetzelfde als voor de senioren en dames: alleen trainen en onderlinge wedstrijden mogelijk.

De O7-teams zijn ook ingedeeld in de Regiocup en gaan spelen op dezelfde manier als de andere pupillen. Dat houdt in dat zij in tegenstelling tot het reguliere competitie-aanbod (bekend als blokplanning) bij de Regiocup elke week één wedstrijd krijgen aangeboden.


Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites