• Nieuws

Lintjesregen

Koninklijke onderscheiding voor twee oud jeugdleiders

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen bij gelegenheid van Koningsdag zijn twee voormalige jeugdleiders van Beerse Boys benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau, onder meer vanwege hun verdiensten bij onze club.

Jan van Brunschot sr was jeugdleider en -trainer van 1976 tot 1979 en daarna van 2002 tot 2009. Behalve voor Beerse Boys maakte en maakt hij zich verdienstelijk bij Scouting Don Garcia Moreno (secretaris), buurtvereniging 't Neereind en politieke partij Dorpsvisie. Jan was 8 jaar raadslid in de gemeente Oirschot.

Op onderstaande foto, van Beerse Boys C3 seizoen 1976-1977, staat Jan helemaal links.

De tweede gedecoreerde is Peter Robben. Peter was jeugdleider en -trainer bij Beerse Boys van 2000 tot 2006. Peter was verder prins, adjudant en lid van de Raad van Elf van de Beerse Bokken, mede-oprichter en eerste voorzitter van de EVO (Evenementen Vereniging Oostelbeers). Hij zet zich nog steeds in voor De Borrelnootjes, Dorpsraad Oostelbeers en Stichting Dorpshuis Oostelbeers.

Op onderstaande foto zien we Peter, staande tweede van rechts, als leider van Beerse Boys D1, seizoen 2000-2001.

Beerse Boys feliciteert beide heren van harte met deze dik verdiende waardering voor hun vrijwilligerswerk in onze gemeenschap.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites