Skip to main contentNieuwsKaartjes jubileumfeest kunnen nog ingewisseld worden

logo-Beerse-Boys-clublogo

In december 2020 lieten wij via een nieuwsbericht op deze website weten:

Velen hebben kaartjes gekocht voor het tentfeest Vieze Schwalbeatz en/of de lunch. Uiteraard kan iedereen het geld voor zijn of haar kaartje terugkrijgen. Degenen die hun kaartje hebben gekocht via het ticketbureau Eventix krijgen hun geld eind januari via dit bureau teruggestort. Zij die hun kaartje bij de kantinebeheerder hebben gekocht kunnen het in de kantine aan de bar weer inwisselen. Dat kan uiteraard pas gebeuren nadat de kantine weer open mag. Omdat op dit moment niet duidelijk is wanneer dat zal zijn wordt ruim de tijd gegeven om het geld terug te vragen, namelijk tot 1 juni 2021.

In mei 2021 vulden we als volgt aan:

Ruim de tijd, dachten we toen, maar het blijkt toch te kort te zijn. De kantine gaat dit seizoen niet meer open, dus is het niet mogelijk gebleken om geld terug te vragen voor de kaartjes. We hopen en gaan ervan uit dat we bij de start van de nieuwe competitie iedereen weer mogen ontvangen in ons clubgebouw en verlengen bovenstaande periode om de kaartjes in te wisselen tot 31 december 2021. Een tip: doe het zo snel mogelijk nadat de kantine weer open is, want wie weet komt er nog een golf en moet alles weer op slot....

De kaartjes kunnen dus nog steeds ingewisseld worden!

De kantine is vanaf begin september weer open en mogelijk heb je je kaartje al ingewisseld voor contant geld. Heb je dat nog niet gedaan, dan zal deze herinnering wellicht helpen om het niet te vergeten!