• Nieuws

DSC_0013

Jumbo Driessen Middelbeers volgt FL. Liebregts op als hoofdsponsor

Vanaf het seizoen 2012-2013 prijkte het logo van FL. Liebregts Middelbeers op de shirts van het eerste herenelftal van Beerse Boys. De FL-Groep is inmiddels samengevoegd met de firma Reijrink in Haghorst, zodat na 8 jaar een einde is gekomen aan het hoofdsponsorschap van dit Beerse familiebedrijf.

De sponsorcommissie heeft in Jumbo Driessen in Middelbeers een welkome opvolger gevonden. Op 22 juni tekenden de heren Henk Driessen namens Jumbo Middelbeers en voorzitter Wil Verhoeven namens Beerse Boys het hoofdsponsorcontract dat met ingang van 1 juli voor de komende 3 seizoenen geldt. Onder het goedkeurend oog van Peter Paul van Maasakkers (voorzitter) en Jack van Beers van de sponsorcommissie en met instemming van Boyke de Beer werden de handtekeningen gezet en werd 'de bal van Liebregts doorgeschoten naar Jumbo'.

Beerse Boys dankt FL Liebregts voor de jarenlange ondersteuning en verheugt zich op de verdergaande samenwerking met Jumbo. In het verleden vonden de Beerse supermarkt (eerst C1000 en later Jumbo) en Beerse Boys elkaar al regelmatig, bijvoorbeeld als shirtsponsor van diverse elftallen, bij clubactiviteiten zoals de wandelvierdaagse, de spaaracties in het kader van het 75-jarig jubileum en bij de voetbalplaatjes verzamelacties in 2010-2011 en 2018-2019.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.beerseboys.nl/

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites