NieuwsJubileumfeest afgelast

Logo_BB_75jaar_72

Het bestuur heeft besloten om de viering van het 75 jarig jubileum van Beerse Boys definitief af te gelasten

De uitbraak van het coronavirus begin dit jaar maakte de viering van het jubileum op de dagen rond het werkelijke 75 jarig bestaan (17, 18 en 19 april 2020) niet mogelijk. Besloten werd om het feest een jaar uit te stellen en te verplaatsen naar 16, 17 en 18 april 2021 en dank zij de medewerking van de toeleveranciers en andere betrokken partijen was dat ook financieel haalbaar. Natuurlijk ging iedereen ervan uit dat corona ons inmiddels wel verlaten zou hebben, maar de werkelijkheid is anders. De kans dat er in april 2021 op een normale manier gefeest kan worden is (vrijwel) nihil.

De jubileumcommissie heeft opnieuw met alle betrokken partijen afgestemd en alle uitkomsten overwegende heeft het bestuur op 14 december besloten de viering van het jubileum niet door te laten gaan en ook niet naar een latere datum te verzetten. Heel erg jammer, maar gelet op alle perikelen rond de pandemie is een ander besluit niet te verantwoorden.

Wat te doen met de gekochte kaartjes?

Velen hebben kaartjes gekocht voor het tentfeest Vieze Schwalbeatz en/of de lunch. Uiteraard kan iedereen het geld voor zijn of haar kaartje terugkrijgen. Degenen die hun kaartje hebben gekocht via het ticketbureau Eventix krijgen hun geld eind januari via dit bureau teruggestort. Zij die hun kaartje bij de kantinebeheerder hebben gekocht kunnen het in de kantine aan de bar weer inwisselen. Dat kan uiteraard pas gebeuren nadat de kantine weer open mag. Omdat op dit moment niet duidelijk is wanneer dat zal zijn wordt ruim de tijd gegeven om het geld terug te vragen, namelijk tot 1 juni 2021.

Veel dank aan de Jubileumcommissie

Het bestuur is veel dank verschuldigd aan de Jubileumcommissie en alle anderen die op welke manier dan ook een bijdrage hebben geleverd aan de voorbereidingen van het jubileumfeest of hun medewerking hadden toegezegd tijdens het feestweekend! Heel erg bedankt!!