Skip to main contentNieuwsJouw mening telt!

Jumbo-verzamelalbum-22-9-2018-9

Beerse Boys neemt deel aan het Programma Voetbalontwikkeling van de KNVB in samenwerking met NMC Bright, waarbij verenigingen worden ondersteund met het (voetbaltechnisch) jeugdbeleid. Het programma maakt niet alleen duidelijk hoe de vereniging er op dit moment voor staat, het geeft ook concrete handvatten en aanbevelingen om het voetbal verder te ontwikkelen.

Het Programma Voetbalontwikkeling kent verschillende fasen. Momenteel bevinden we ons in Fase 1: Analyseren.

Onze vereniging wordt geanalyseerd door middel van een zelfanalyse onder spelers, ouders/verzorgers, trainers/scouts en bestuur/management.


Vanuit Beerse Boys is er gekozen om de verschillende doelgroepen te bevragen op de volgende thema's:

• Organisatie.

• Begeleiden & opleiden van kader.

• Doorstroming naar senioren.


Voor deze fase hebben we jouw input dus hard nodig! Invullen duurt maximaal 5 minuten, dus laat deze kans om jouw mening over Beerse Boys te geven niet liggen! Hoe meer mensen hem invullen, des te beter wordt ons beeld van de club.

Je hebt tot uiterlijk 30 november om de analyse in te vullen. De resultaten van de zelfanalyse zullen besproken worden met een afvaardiging van alle doelgroepen en de uitkomsten zullen ook op de nieuwjaarsreceptie worden gepresenteerd.


Na de analyse fase volgen ook nog de ontwikkelfase en evaluatiefase. Kortom een mooie kans voor ons als club om onze jeugdopleiding verder te ontwikkelen!

Klik hier om naar de zelfanalyse te gaan.


Alvast bedankt voor het invullen!

Bestuur en Technische Commissie van Beerse Boys