Skip to main contentNieuwsInning tweede termijn van de contributie

logo-Beerse-Boys-clublogo

Beste leden van Beerse Boys,

De contributie die je verschuldigd bent voor het lidmaatschap van Beerse Boys wordt elk seizoen in twee termijnen door de club geïnd. De eerste termijn is op 15 december 2022 van je rekening afgeschreven; de tweede termijn zal op 28 februari 2023 afgeschreven worden.

De contributie, hoe zat het ook alweer?

Elk voetbalseizoen duurt van 1 juli t/m 30 juni. De actuele contributiebedragen staan hieronder, maar vind je samen met extra informatie op https://www.beerseboys.nl/onze-club/lidmaatschap. In de Algemene Leden Vergadering van 23 september 2019 is vastgesteld om de contributie jaarlijks te verhogen met een percentage dat gelijk is aan het prijsindexcijfer; indien het bestuur het noodzakelijk vindt om een afwijkende verhoging voor te stellen, dan zal dat in de Algemene Leden Vergadering ter goedkeuring aan de leden worden voorgelegd. Gelet op de coronapandemie heeft het bestuur besloten om ook voor dit seizoen géén verhoging van de contributie door te voeren.
Niet spelende vrijwilligers, leden van verdienste en ereleden zijn vrij van contributie. Vrijwilligers die zelf actief voetballen krijgen aan het einde van het seizoen cadeaubonnen naargelang hun functie(s) voor de club.

Je contributie betaal je met een automatische incasso in 2 termijnen. De eerste termijn, de helft van de totale contributie, bij aanvang van het seizoen. Beerse Boys moet op dat moment nl. kosten gaan maken zoals inschrijving bij de KNVB en aanschaf kleding en materialen.

Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd. Als je nog vragen hebt mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als je vragen hebt over het in rekening gebrachte contributiebedrag neem dan contact op met Willem van der Vleuten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-21561202).


Met vriendelijke groet,
Arn Scholten
Penningmeester Beerse Boys

Contributiebedragen:
* Senioren - € 172,50
* Junioren (JO15 t/m JO19 en MO17) - € 108,00
* Pupillen (JO10 t/m JO13 en MO11) - € 108,00
* F-jeugd (JO8 en JO9) - € 81,00
* Mini's (JO7) / Trainingsgroep - € 40,50
* Oproepleden - € 86,25
* Rustende leden - € 50,00