Skip to main content



Nieuws



Inmiddels stilletjes een mooie traditie aan het worden: de Nieuwjaarslunch

Supportersclub-logo-juni2015

Graag willen we wederom alle leden van de supportersvereniging Vrienden van Beerse Boys uitnodigen om op 5 januari 2020 - samen met het bestuur, de selectie van Beerse Boys 1 en 2, Dames 1 en Boyke de Beer - gezellig een lunch te nuttigen in het clubgebouw. Vanaf ca. 13.00 uur willen we starten met de lunch.

Voor eventuele partners van onze leden die geen lid zijn van de supportersvereniging maar ook willen aansluiten vragen we een kleine bijdrage van 5 euro; kinderen van onze leden mogen gratis deelnemen.

Aansluitend van 15.00 tot 17.00 uur vindt de nieuwjaarsreceptie van Beerse Boys plaats en de bekendmaking van het nieuwe Lid van Verdienste.

In verband met de druk bezochte lunch zoeken we nog vrijwilligers om na afloop van de lunch mee te helpen om op te ruimen. Indien je bij deze 'happening' aanwezig wilt zijn en/of wilt helpen, dan graag even doorgeven via de mail aan Chris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), zodat we hier rekening mee kunnen houden bij onze inkopen. Bij voorbaat hartelijk dank en hopelijk tot 5 januari!

Met sportieve groeten, alvast fijne feestdagen en een prettige jaarwisseling,

Ad, Rianne en Chris.