Skip to main contentNieuwsIn memoriam Dirk Vingerhoets

Dirk-Vingerhoets

Beerse Boys heeft diep geschokt kennis genomen van het plotselinge overlijden van Dirk Vingerhoets, 24 jaar oud pas en speler van ons eerste elftal. Het feit dat hij worstelde met zijn leven en geen uitweg meer zag raakt de hele vereniging ongelooflijk diep.

Ons medeleven gaat op de eerste plaats uit naar zijn ouders, Ad en Maria, en zijn broer Pim en zus Merel, die allemaal ook heel nauw betrokken zijn bij onze vereniging. We wensen hen veel kracht toe om dit zware leed te kunnen dragen. Ook de verdere familieleden en de grote vriendengroep van Dirk willen wij alle sterkte toewensen die nodig is om het heengaan van Dirk een plaats te geven.

Het is goed om deze gebeurtenis samen te verwerken. Ons clubgebouw zal op woensdag 2 en donderdag 3 september a.s. vanaf 19.30 uur geopend zijn voor samenkomst voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Tevens is er dan gelegenheid om een condoleanceregister te tekenen.

Daarnaast is het mogelijk om een bericht of foto voor de familie van Dirk te plaatsen op het digitaal condoleanceregister van Els Uitvaartzorg via de link
https://www.elsuitvaartzorg.nl/uitvaartzorg/condoleanceregister en klik dan op "gedenken".

We hebben besloten om alle trainingen en (oefen)wedstrijden van deze week af te gelasten en in overleg met de KNVB zijn alle wedstrijden van zaterdag 5 en zondag 6 september uitgesteld.

Het afscheid van Dirk is a.s. zaterdag 5 september om 11.30 uur in de tuin bij fam. Vingerhoets. De familie heeft een keuze moeten maken wie er bij dit afscheid aanwezig kan zijn en wie er een kennisgeving ontvangt.

Bestuur Beerse Boys