Skip to main contentNieuwsHoi! Kende ons al? We zoeken een trainer!

VR3-2019-20

Wij zijn Beerse Boys Dames 2. Je hebt ons misschien al ooit op zondag over het veld zien huppelen. Je weet wel, die oude velletjes, die grijze haren. Die ja!

De gemiddelde leeftijd van dit team ligt tegen de 35, het merendeel is moeder, we hebben bij elkaar opgeteld bijna dubbel zoveel kinderen dan speelsters, we hebben oude versleten botten en onze piek op voetbalgebied ligt al ver achter ons....  maar vergis je niet... we zijn nog steeds bloedfanatiek en gedreven op het veld én in de 3e helft. We verliezen het misschien op snelheid van die jonge tegenstanders, maar op ervaring, inzicht en af een toe een verdwaald technisch hoogstandje hebben we al aardig wat wedstrijden gewonnen. En hoewel we inmiddels allemaal onze krachten (en vooral beperkingen) kennen, willen we nog altijd leren! Maar dat wordt een beetje lastig zonder trainer... Momenteel trainen we elke woensdagavond (19.45 uur) onszelf een beetje, maar we zoeken iemand die het een uitdaging vindt om dit zooitje ongeregeld nog wat bij te brengen en gezellig met ons een keer in de week op het veld te staan!

Wil jij onze trainer zijn? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..