Skip to main contentNieuwsHelaas op 6 juni geen Boyke van de Week

Boyke-de-Beer-2015-8-7

Tot onze spijt is er in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen geen Boyke van de Week bij deze wedstrijd, waarin het vaandelteam voor de allerlaatste kans strijdt om directe degradatie te ontlopen. Het uitverkoren Boyke van de Week staat op het punt om te gaan verhuizen naar België en was daardoor verhinderd. Uiteraard wensen we hem daar veel woon- en voetbalplezier.

Geen Boyke van de Week dus, maar daarom stel ik voor om maandag 6 juni (2e Pinksterdag) massaal naar de Klep te komen om onze Boys aan te moedigen. Zo zal het lijken of er wel meer dan honderd Boykes van de Week zijn. Ons vaandelteam speelt tegen de nummer 3 van de rangschikking Someren. Omdat het hoofdveld is omgetoverd tot een grote zandvlakte, zal de wedstrijd gespeeld worden op het kunstgrasveld. We hopen jullie om 14.30 uur in groten getale te mogen begroeten langs de lijn!

Ook grijp ik de kans om iedereen te bedanken die mij direct of indirect een lief berichtje heeft gestuurd na het schrijven van een verhaaltje in deze rubriek. Ik waardeer dit zeer en het geeft mij extra motivatie om elke thuiswedstrijd weer een aankomend Beerse Boys talentje aan jullie voor de stellen. Laten we hopen dat het komende seizoen niet onderbroken zal worden door het coronavirus, zodat we nog meer Boykes kunnen voorstellen dan de afgelopen 2 jaren, toen corona telkens roet in het eten strooide.

Nogmaals dank, Beerse Boys 1 heel erg veel succes en alle Beerse Boys vrienden en vriendinnen alvast een fijne vakantie toegewenst. Lekker uitrusten en op naar het volgende seizoen. In welke klasse?? Tja dat hangt mede af van het resultaat a.s. zondag, dus een reden temeer om naar de Klep te komen voor de broodnodige aanmoedigingen!

Bert, jij ook bedankt voor de vele mooie stukjes over de Boykes van de Week!