Skip to main contentNieuwsHans Staps legt trainersvak neer en verlaat na dit seizoen Beerse Boys

20221108-155833Hans-Staps-2

Onze hoofdtrainer, Hans Staps, heeft aan zijn spelersgroep en het bestuur aangegeven het hoofdtrainerschap na het lopende seizoen neer te leggen en dus ook Beerse Boys te verlaten. Het plezier in het voetbal is er zeker nog en zal naar zijn zeggen ook nooit verdwijnen, echter er zijn andere elementen binnen het vak als hoofdtrainer die hem met zijn gedrevenheid persoonlijk in de weg zitten. Daarom heeft Hans besloten om helemaal te stoppen als hoofdtrainer. Beerse Boys betreurt het besluit van Hans, maar heeft alle begrip voor zijn goed overdachte stap.

Hans Staps is bezig aan zijn vierde seizoen bij Beerse Boys. Toen hij aan zijn klus begon vochten we, na de 'vette' jaren, tegen degradatie in de tweede klasse en lag de opdracht in het inbouwen van de jongere generatie. Zijn eerste seizoen werd niet afgemaakt doordat corona zijn intrede deed. Het tweede seizoen werd er nauwelijks gespeeld en zette Hans zich extra in om met aangepaste trainingen niet alleen de selecties van vrouwen en mannen in conditie te houden, maar die ook aan de lagere elftallen aan te bieden. Nu Beerse Boys 1 acteert in de 3e klasse bouwt hij verder aan de transitie naar een nieuwe jeugdige selectiegroep met enkele routiniers.

Beerse Boys is Hans als trainer/coach én als persoon erkentelijk voor zijn stevige inzet voor de club en wenst hem nog veel plezier en succes in het restant van dit seizoen.


Het bestuur.