Skip to main contentNieuwsHanna Wouters: “Girl van de Week” zondag 25 februari 2024

Hanna-Wouters

Ja beste lezers, jullie zien het goed, voor deze speciale gelegenheid heeft de vertrouwde rubriek "Boyke van de Week" een andere naam gekregen. Dit hebben we natuurlijk speciaal voor Hanna gedaan, omdat zij zondag in de thuiswedstrijd van Beerse Boys 1 tegen Nijnsel de aftrap van de wedstrijd mag verrichten.

Geweldig dat we nu een kanjer van een meisje aan jullie mogen voorstellen. Uiteraard is dit ook een groot compliment en eerbetoon aan bloeiende vrouwen/meisjes afdeling van Beerse Boys. Bij Beerse Boys zijn maar liefst 5 vrouwenteams actief (4 op zondag en 1 op vrijdagavond) en 2 meisjesteams (MO13-1 en MO17-1). Daarnaast zijn er meerdere meisjes die meetrainen en meespelen met de jongens. Hanna is er hier 1 van.

Met dit aantal actieve voetbalsters speelt Beerse Boys een hoofdrol in de gehele regio, ja zelfs in heel Brabant. Het 1e vrouwenelftal speelt op een zeer hoog niveau en staat nu zelfs trots bovenaan in de competitie. Een paar maanden geleden hebben ze de 1e periodetitel in de wacht gesleept met een bijpassend feestje dat niemand zal zijn ontgaan. Hanna is hard op weg om later ook bij VR1 actief te kunnen zijn.

Hanna heeft als grote idool Lieke Martens, al jaren de bekendste naam binnen ons nationaal vrouwenelftal. Onder aanvoering van deze sterspeelster beleeft het vrouwenvoetbal toptijden. Vrijdag a.s. speelt het Nederlands vrouwenelftal tegen Spanje in de halve finale van de Nations League. Bij winst spelen ze dan niet alleen de finale, maar zijn ze ook zeker van deelname aan de Olympische Spelen a.s. zomer in Parijs!

Kortom, het vrouwenvoetbal zit in een "flow" en daarom is het zo leuk dat we juist dit weekend een meisje in onze rubriek mogen voorstellen. Graag wil Hanna nog laten weten, dat ze groot fan is van Lieke Martens, omdat ze altijd vol inzet speelt en veel scoort. Hanna heeft die enorme inzet nu al en dat scoren laat ze aan anderen over, want Hanna is heel sterk in het verdedigen. Kijk maar eens naar de stoere bijgevoegde foto. Ze straalt het helemaal uit: "kom maar op aanvallers, tegen mij maak je geen kans!!"

Hoogste tijd nu om Hanna nader aan jullie voor te stellen; Hanna heeft 2 broers, Thijs, 22 jaar en Bram, 11 jaar. Ook heeft ze een grote zus Sanne, 21 jaar en die woont in Tilburg. Hanna bezoekt de Vliertuin en zit in groep 7a bij juffrouw Kim. Hanna is dol op Beerse Boys, omdat ze het heerlijk vindt om buiten te voetballen samen met andere kinderen. Ook de dingen zoals de soldatendag vindt ze erg leuk. Hanna wil heel graag proberen om de bal lang hoog te houden. Nou Hanna zondag is er vast wel een speler bij Beerse Boys 1, die wat met jou wil oefenen daarin. Het leukste onderdeel bij de training vindt ze het aanleren van trucjes, zoals "dansen op de bal". Het opwarmen voor de training en wedstrijden is wel nodig zegt ze, maar dat vindt ze minder leuk. Hanna is niet de enige in de familie die voetbalt. Bram voetbalt bij JO13-2 en Thijs heeft tot voor kort ook gevoetbald, maar is daar mee gestopt vanwege zijn baan als kok bij de Burgemeester in Oirschot. Haar favoriete clubs zijn PSV en natuurlijk het Nederlands vrouwen elftal.

Naast het voetbal vindt Hanna het ook leuk om te dansen bij Allure. Het toeval wil dat ze a.s. zaterdag 24 februari de jaarlijkse grote dansshow bij de Stoelendans in Oirschot heeft. Zelfs 2 uitvoeringen voor een groot publiek! De wedstrijd met haar eigen team, JO11-2, slaat ze dit weekend graag een keertje over. Haar toptrainers/coaches Ruud Schilders en Job Denissen zijn daarvan al weken op de hoogte!

Op TV of tablet kijkt Hanna graag naar het programma "Wie is de Mol" en haar favoriete YouTube kanaal is "Enzo Knol". Hanna is dol op bami en wat ze later wil worden als ze groot is? Tja dat weet ze nog niet. Bij Beerse Boys 1 kent ze helaas nog geen spelers, maar daar gaat a.s. zondag natuurlijk verandering in komen. Hanna denkt dat Beerse Boys met 4-2 gaat winnen en dat zou een prachtig vervolg zijn op de 7-1 winst van afgelopen zondag. Misschien hebben de prachtige Beerse Boys mutsen, die door de supportersvereniging aan haar leden werden uitgereikt, daaraan wel bijgedragen. Dus… snel lid worden van de supportersvereniging, als je dat nog niet bent natuurlijk, en opzetten die muts. Dat gaat beslist geluk brengen!!

In ieder geval wensen we Beerse Boys een fijne en succesvolle wedstrijd toe en voor Hanna hopen we op een onvergetelijke middag als "Girl van de Week"!