Skip to main contentNieuwsGeslaagde seizoensafsluitingen, maar ook minpunt!

logo-Beerse-Boys-clublogo

Zoals in een eerder bericht op deze site vermeld, hebben al onze leden afgelopen zaterdag en zondag onder mooie weersomstandigheden kunnen genieten van een geweldige afsluiting van het seizoen. Het bestuur bedankt iedereen die heeft meegeholpen om van dit weekend een waar feest te maken.

In de verdere afwikkeling van het weekend kwam helaas ook een minpunt boven water: er is betaald met vals geld! Vrijwel zeker door meerdere bezoekers. Uiteraard hebben we aangifte gedaan bij de politie. In de drukte en gezelligheid gebeurt kennelijk zoiets, maar mogelijk is sommige bezoekers iets verdachts opgevallen dat met deze wetenschap duidelijker is geworden. Neem dan a.u.b. contact op met onze voorzitter (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Deze gebeurtenis valt uiteraard het kantinepersoneel, dat twee dagen met veel enthousiasme in touw is geweest om het iedereen naar de zin te maken, rauw op het dak; hen treft geen enkele blaam! Als bestuur nemen we de nodige maatregelen om herhaling in de toekomst te voorkomen!

Bestuur Beerse Boys