Skip to main contentNieuwsGeef mutaties in lidmaatschap vóór 1 mei door

logo-Beerse-Boys-clublogo

Beste leden van Beerse Boys,

Het seizoen loopt bijna ten einde. Dat betekent dat de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen weer getroffen worden, zoals gebruikelijk rond deze tijd. Belangrijk is daarbij om te weten of spelende leden van plan zijn om te stoppen met voetballen en andersom of leden, die afgelopen jaar om wat voor reden dan ook niet actief gevoetbald hebben, in het nieuwe seizoen weer bij een team ingedeeld willen worden. Daarom ons verzoek om vóór 1 mei 2023 aan de ledenadministratie door te geven:

- dat je wilt stoppen met actief voetballen met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024;

- dat je (weer) wilt beginnen met voetballen met ingang van het nieuwe seizoen 2023-2024.

Hoe moet je dat doen?

Vul hiervoor het 'Afmeldformulier' in op de website van Beerse Boys. Dat vind je onder 'Onze club' – 'Lidmaatschap' – 'Afmelden als lid of wijziging in lidmaatschap doorgeven'. Het afmeldformulier moet je dus ook gebruiken bij een wijziging in het lidmaatschap en dus niet alleen voor afmelden als lid van de club. Link om direct naar de juiste pagina van de website te gaan: Lidmaatschap | Voetbalvereniging Beerse Boys. Het formulier kun je digitaal versturen.

Bij afmelding:

Als je je af wilt melden als lid dan graag de reden vermelden; deze is van belang voor het ledenbeleid van de club. Stop je met voetballen, maar wil je wel (rustend of oproep) lid blijven of een vrijwilligerstaak gaan of blijven uitvoeren, vul dat dan bij 'Reden van afmelding' in. In de wedstrijden die voor het lopende seizoen nog gespeeld worden mag je uiteraard nog gewoon meespelen.

Het huidige seizoen loopt tot en met 31 juli 2023; deze datum kun je invullen bij 'Beëindiging lidmaatschap'. Leden die stoppen met voetballen maar wel lid willen blijven worden uiteraard niet van de ledenlijst afgevoerd.

Let op: alleen afmeldingen en wijzigingen die via het afmeldformulier worden doorgegeven komen op de juiste manier bij de ledenadministratie terecht; doorgeven aan je leid(st)er is dus niet voldoende.

Wellicht ten overvloede: als je je lidmaatschap op wilt zeggen en je doet dat pas ná 1 juni 2023, dan ben je de volledige contributie voor het seizoen 2023-2024 aan Beerse Boys verschuldigd! Voor rustende leden geldt de uiterlijke datum van 1 augustus 2023.

Gebruik het mutatieformulier voor het doorgeven van wijzigingen

Mocht je een adreswijziging door willen geven of heb je een ander email-adres of telefoonnummer, gebruik dan het mutatieformulier dat je ook op deze pagina van de website kunt vinden.

Op deze website kun je bij 'Onze club' – 'Lidmaatschap' alle informatie vinden die je gedurende een seizoen wellicht zoekt! Staat er toch niet bij wat je zoekt, neem dan contact op met de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).


Alvast hartelijk dank voor je medewerking!

Bestuur Beerse Boys