Skip to main contentNieuwsEFC – Beerse Boys haalt einde wedstrijd niet

DSC_0007

Voor de aftrap van de wedstrijd tussen EFC en Beerse Boys werd een minuut stilte in acht genomen om de overleden secretaris/vice-voorzitter van EFC en KNVB-ambassadeur Ad van de Kimmenade te herdenken. De wedstrijd was van korte duur; hij werd in de 24e minuut gestaakt vanwege een blessure van scheidsrechter Roy Schuurmans. Na behandeling probeerde de leidsman het nog even, maar kwam al snel tot de conclusie dat de blessure hem te veel dwars zat.

Op het moment van staken was er nog niet gescoord op sportpark De Dieprijt. Het kennelijk gladde veld – veel spelers hadden regelmatig moeite overeind te blijven of gleden op een cruciaal moment wat weg – was van grote invloed op het spel dat niet hoogstaand was. EFC combineerde wat beter en kreeg in de 13e minuut een levensgrote kans nadat een Beerse verdediger wat weg glibberde bij het uitverdedigen. Wellicht door zo'n zelfde oorzaak ging de bal nog ruim naast. Beerse Boys was via Jannes Mulders met een afstandsschot ook een keer gevaarlijk geweest maar het was van te grote afstand om doelman Jesse Theuws te verontrusten.

Wanneer de wedstrijd uitgespeeld wordt is nog niet duidelijk.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Robin van Rooy, Ruud Willems, Stijn van Heerbeek, Nick van Rooy; Joop Willems, Bram Gooskens, Tijs van Oirschot; Daan Mulders, Jannes Mulders, Pepijn van Spreuwel.