NieuwsEen brok aan ervaring gaat lager spelen

Afscheid-4-spelers-2020

Het eerste zal het met ingang van het nieuwe seizoen moeten doen zonder een aantal spelers die een brok aan ervaring inbrachten. Naast Dennis Schapendonk (8 jaar eerste elftal), die over een jaar volledig fit weer hoopt aan te sluiten, hebben 4 ervaren krachten een punt achter hun voetballoopbaan in de A-selectie gezet. Zoals op de foto te zien is hebben ze een tastbare herinnering aan hun gloriejaren in ontvangst genomen.

Ruud Willems heeft 12 jaar in het eerste elftal gespeeld en in die periode in een succesvol team vooral de verdedigende taken mee uitgevoerd. Zowel het Eindhovens Dagblad (https://www.ed.nl/amateurvoetbal/ruud-willems-zwaait-na-twaalf-jaar-trouwe-dienst-af-bij-beerse-boys~a8c062e5/) als de website Amateurvoetbaleindhoven (https://amateurvoetbaleindhoven.nl/ruud-willems-zwaait-na-twaalf-jaar-af-bij-beers-boys-het-is-mooi-geweest) interviewden Ruud bij gelegenheid van zijn afscheid. Dat zegt genoeg over de indruk die hij op de Beerse en regionale velden maakte.

Stijn van Heerbeek en Joop Willems maakten na een aantal jaren in het tweede gespeeld te hebben de overstap naar het eerste om daar de laatste jaren als vaste waarde voorop te gaan in de strijd. Ron van Korven kwam ook vanuit het tweede bij het eerste, maar slaagde er niet in om een vaste plek te veroveren; dat neemt niet weg dat hij de laatste 5 seizoenen regelmatig zijn partij meeblies in het vaandelteam.

Alle vier blijven hun krachten aan Beerse Boys geven. Stijn komt in het nieuwe seizoen uit in Beerse Boys 3, terwijl Ruud, Joop en Ron hun partijtje gaan meeblazen in Beerse Boys 4. Allemaal bedankt voor de mooie jaren in de A-selectie en veel plezier toegewenst in de jaren die komen gaan.