Skip to main contentNieuwsContracten voor het nieuwe seizoen getekend

IMG_9241

Het bestuur heeft voor het nieuwe seizoen afspraken gemaakt om verzekerd te zijn van de bezetting van enkele functies, namelijk die van de hoofdtrainer van de dames, de trainer van het tweede elftal en de kantinebeheerder. Op 21 mei werden de betreffende contracten getekend.

Rakieb Nabibaks is ook in het seizoen 2024-2025 hoofdtrainer van de dames. Na een succesvol eerste seizoen, waarin hij met zijn team het kampioenschap in de eerste klasse D behaalde, gaat hij in het tweede seizoen de uitdaging aan in de Hoofdklasse Dames. Rakieb wordt op de foto geflankeerd door bestuurslid van o.a. technische zaken Jet van de Loo en voorzitter Tom Bodde.

Ook Mark van Roij, trainer/coach van het tweede elftal en rechterhand van hoofdtrainer Ben Hoek, is in het nieuwe seizoen weer actief op De Klep. Hij gaat zijn vijfde seizoen in en leidde zijn team met wisselend succes. Helaas moet Beerse Boys 2 een stapje terug doen en zal uitkomen in de reserve tweede klasse. Op de foto wordt Mark geflankeerd door Erwin van de Schoot, bestuurslid van o.a. technische zaken, en voorzitter Tom Bodde.

Ook in ons clubgebouw blijft een vertrouwd gezicht de zaak in goede banen leiden. Joran Hooijen gaat volgend seizoen zijn vierde jaar in als kantinebeheerder en zal samen met zijn personeel onze leden, supporters en gasten weer gastvrij ontvangen en van het nodige voorzien. Op de foto wenst voorzitter Tom Bodde Joran weer veel plezier als drijvende kracht in onze populaire kantine.