Skip to main contentNieuwsMeerdere contracten voor het nieuwe seizoen getekend

logo-Beerse-Boys-clublogo

In december 2021 tekende hoofdtrainer Hans Staps al voor zijn vierde jaar bij Beerse Boys als hoofdtrainer en in maart 2022 volgde Mark van Roij als zijn assistent en trainer/coach van Beerse Boys 2. Afgelopen weken zijn de overige contracten getekend om na de zomerstop weer met een compleet team aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Frank Spelt zal ook komend seizoen als hoofdtrainer van de dames voor de groep van Beerse Boys VR1 staan. 

Voorzitter Tom Bodde heet op bovenstaande foto Brian Hendriks welkom bij Beerse Boys. Brian is komend seizoen trainer/coach van Beerse Boys JO19-1. Hij is nieuw bij de club en een nadere kennismaking is dan ook op zijn plaats. Brian Hendriks (43) woont in Dommelen, samen met zijn partner Jolanda en zijn bonuskinderen Kevin en Kelly. Hij is al 23 jaar werkzaam in de bouw, momenteel als uitvoerder en leermeester. Brian moest al jong stoppen met actief voetballen door knieproblemen en is sinds 2008 trainer van teams op diverse niveaus (van JO13 4e divisie tot tweede elftallen); hij heeft in 2013 het trainersdiploma UEFA-C behaald. Hij omschrijft zichzelf als een gedreven, motiverende en prestatiegerichte trainer en kijkt ernaar uit om de JO19-groep klaar te stomen voor doorstroming naar de senioren en met name naar de selectie.

We wensen Brian veel succes en voetbalplezier bij Beerse Boys!

Koen van Kollenburg, bekend gezicht bij de club, verlengde het contract als trainer van Beerse Boys JO17-1. 

Ook Eddy Lathouwers is geen onbekende bij Beerse Boys. Hij zal zich komend seizoen als trainer/coach ontfermen over Beerse Boys JO15-1. 

Behalve de functies op het voetbalveld is er ook een belangrijke taak weggelegd in de kantine. Joran Hooijen heeft er zijn eerste jaar als kantinebeheerder opzitten en zowel hemzelf als het bestuur is dat goed bevallen zodat een contract voor een tweede seizoen naar ieders tevredenheid is getekend.