• Nieuws

DSC_0013

Contracten trainers voor het nieuwe seizoen getekend

De trainersstaf van Beerse Boys voor het nieuwe seizoen 2020-2021 is weer compleet. Zoals we op 27 januari al op de website vermeldden heeft hoofdtrainer Hans Staps voor twee seizoenen bijgetekend.

Bij de selectie van de Dames keert Frank Spelt (foto boven) terug als hoofdtrainer. Hij was dat ook in 2012-2013 en de laatste 2 seizoenen assisteerde hij hoofdtrainer Ad Vingerhoets bij VR1.

Het tweede elftal krijgt te maken met een jonge ambitieuze trainer in de persoon van Mark van Roij (foto onder). Mark assisteerde afgelopen seizoen al Eddy Lathouwers bij het tweede elftal en gaat nu de stap zetten naar zelfstandig trainer/coach van Beerse Boys 2.

Bij de jeugd Onder 19 zien we een oude bekende terugkeren. André Rooijakkers was jarenlang actief bij Beerse Boys, maar ging een aantal seizoenen terug als hoofdtrainer aan de slag bij EDN '56 in Haghorst. Afgelopen seizoen assisteerde hij daar nog de hoofdtrainer en trainde zelf de O17. Bij Beerse Boys gaat hij komend seizoen aan de slag bij JO19. André was bij het 'fotomoment' verhinderd.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites