Skip to main contentNieuwsBoyke van de Week zondag 25 september 2022: Mees Schutjes

20220922-154836Mees-Schutjes-groot

Het voetbalseizoen 2022-2023 gaat a.s. zondag van start. Het vaandelteam van Beerse Boys mag starten met een prachtige thuiswedstrijd tegen Bladella 1. Na 2 jaar "vechten" in de 2e klasse tegen degradatie en omgaan met de ongemakken van Corona hopen we dit voetbaljaar op een spannende competitie in de 3e klasse D, tegen bekende tegenstanders uit de Kempen. Mooi is dat voor de trouwe supporters, een uitdaging voor de staf en spelers van Beerse Boys 1, maar vooral ook een spannende zondag voor de aanstormende talenten van Beerse Boys om het shirtje van "Boyke van de Week" te mogen dragen.

De eerste die dat shirtje mag dragen is Mees Schutjes. Aan Mees de eer om letterlijk het nieuwe voetbalseizoen op Klep af te trappen. Met plezier stellen we Mees aan jullie voor; hij is 7 jaar oud en zit in groep 4 van basisschool "de Beerze". Mees heeft een lief klein broertje Sep van 4 jaar oud en die doet al mee met de trainingen van de mini's. Ook heeft Mees een grote broer van 20 jaar en een zus van 23 jaar. Mees vindt voetbal heel leuk omdat al zijn vriendjes ook voetballen en daarbij komt dat het lekker dicht bij huis is.

Mees zijn sterkste punt is doelpunten scoren en daarom ook is hij zo fanatiek op de trainingen, want hij wil nog meer leren scoren, dan hij nu al doet. Eigenlijk vindt Mees op de trainingen alles leuk, van het dribbelen en overspelen van de bal, tot het toepassen van trucjes. Dit alles komt dan mooi samen bij de trainingspartijtjes en dat vindt Mees echt het allerleukste om te doen. En als slot van een mooie aanval scoren natuurlijk.

Het zal jullie dan ook niet verbazen, dat Mees een groot fan is van de topschutter en winnaar van de gouden bal dit jaar: Karim Benzema, de spits, die afgelopen seizoen zoveel belangrijke en beslissende doelpunten heeft gemaakt.De opvallende lezer had dit natuurlijk al bijna kunnen invullen na het zien van bijgevoegde foto van Mees, die vol trots poseert voor het stadion van Real Madrid.

Naast het voetbal houdt Mees ook erg van tennis. Ook kan hij enorm genieten aan het water, terwijl hij aan het vissen is. Daarom ook kijkt hij op de T.V. of de tablet graag naar filmpjes over het vissen. Natuurlijk volgt hij ook het voetbal op de schermen. Mees is een grote eter en pizza vindt hij heerlijk. Later wil Mees dolgraag dierenarts worden en hij oefent daarom ook al na het vangen van een vis, om die vis pijnloos van zijn angeltje te ontdoen, zodat hij, eenmaal teruggezet in het water weer heerlijk kan rondzwemmen.

De coaches en trainers van Mees zijn Ruud en Stijn. Zijn favoriete speler van Beerse Boys 1 kan hij niet noemen omdat hij nog nooit bij een wedstrijd van Beerse Boys 1 is geweest. Maar daar gaat dus a.s. zondag verandering in komen. Dan staat hij midden tussen de toptalenten van Beerse Boys 1 en kan hij zijn idool snel uit gaan zoeken. Natuurlijk komen zijn familie, zijn vriendjes en buurtgenoten hem bij de aftrap en het scoren aanmoedigen. Mees is er vast van overtuigd, dat Beerse Boys 1 gaat winnen. Hij voorspelt zelfs een 4-1 overwinning. Een reden temeer om zondag allemaal naar "de Klep" de komen.

We wensen Boyke van de Week, Mees, een erg plezierige wedstrijd toe en hopelijk komt zijn voorspelling uit, want de laatste jaren zijn we niet verwend geweest met mooie winstpartijen op de Klep. Maar... dit gaat veranderen hoor. Daarom ook wens ik de staf en de spelers een succesvol seizoen toe en voor zondag hoop ik dat heel Beers jullie goed kan horen na al dat scoren!!!!