Skip to main contentNieuwsBoyke van de Week zondag 13 maart: Bram Welte

20220310-225606Bram-Welte-2

Laten we hopen dat het getal 13 deze keer symbool staat voor wat meer voetbalgeluk dan het getal doet vermoeden, want na de teleurstelling die Siem vorige week te verwerken kreeg, nadat hij hoorde dat "zijn" wedstrijd tegen Hilvaria niet doorging (maar je wordt echt nog een keer in het zonnetje gezet hoor Siem!!), dat gunnen we natuurlijk geen enkel Boyke van de Week en zeker dat prachtige kereltje Bram Welte niet.

Bram zal namelijk a.s. zondag in de thuiswedstrijd tegen RKVVO uit Oerle (Oers!!) het tenue van Boyke van de Week mogen dragen. Ook mag hij de aftrap doen en het eerste doelpunt voor onze Boys gaan scoren door de keeper van Oers te omspelen! En dat alles bij heerlijk weer en onder toeziend oog van zijn familie en vrienden!!

Bram is 8 jaar oud en zit in groep 4 van basisschool "de Beerze". Bram heeft leuke ouders en een heel lief zusje; Sophie. Voetballen bij Beerse Boys vindt onze goedlachse Bram zo leuk omdat al zijn vriendjes daar ook voetballen. Zijn sterkste punt vindt hij verdedigen en dat klopt ook hoor, want je komt die fanatieke Bram bijna niet voorbij, zo hebben al veel teamgenootjes en tegenstanders ervaren.

Bram wil graag leren hoe je een bal hoog en hard in het doel kunt schieten. Nou Bram, dan heb je ongetwijfeld vorige week zondag gezien hoe je dat moet doen, toen Memphis Depay, oud PSV speler en nu Barcelona, dat vanaf de penaltystip deed!! Geen enkele keeper kan zo'n bal stoppen. Als je goed naar je trainers luistert, kun jij dat over een tijdje ook hoor! Trouwens bij de training vindt Bram alles leuk, maar het allerleukste vindt hij toch de korte wedstrijdjes en partijtjes, want dan kun je alles wat Jasper je geleerd heeft direct uitproberen.

Niemand in de familie voetbalt er verder bij Beerse Boys. Wie weet komt daar verandering in na komende zondag als ze de leuke sfeer op het voetbalveld bij Beerse boys gezien hebben. En mocht de papa van Bram niet tevreden zijn over het niveau, dan heeft hij wel een voertuigje waarmee hij kan helpen om op een hoger niveau te komen!!!

Bram heeft, naast Beerse Boys natuurlijk, 2 favoriete clubs: PSV en Barca.Maar echt de beste voetballer vindt hij Jasper van Hoof, die kan echt alles met zowel zijn linker als zijn rechter voet en hij kent ontzettend veel coole kunstjes. Verder vindt hij Jasper als trainer echt een kanjer. Bram heeft dan ook een dringende oproep aan het bestuur; zorg ervoor dat Jasper nog jaren zijn trucjes aan al die kinderen kan leren, want volgens Bram kunnen al die kleine Beerse Boys voetballertjes niet zonder Jasper en al die andere kanjers, groot en klein, die ook vele uren van hun vrije tijd op het trainingsveld en/of voetbalveld doorbrengen. Uiteraard kan ik als schrijver van dit stukje dit alleen maar ondersteunen; vrijwilligers en mensen die die vrijwilligers aansturen zijn voor een vereniging en dus ook voor Beerse Boys onmisbaar!!! Daarom is Bram zo blij met Jasper en zijn andere coaches/trainers; Mark van Pareren, de vader van zijn beste vriend Wess, en Peter-Paul, de vader van teamgenootje Mads!

Bram eet het liefst pizza en als hij 100 pizza's verder is en dus een grote kerel is geworden, wil hij graag profvoetballer worden .

Bij Beerse Boys 1 kan Bram geen voetballer noemen, die hij de beste vindt. Hij vindt ze samen zo sterk en ze werken samen zo hard voor een goede uitslag. Als ze dat a.s. zondag weer doen, dan winnen de Boys volgens Bram zelfs met 5-0. Tja en met deze voorspelling van Bram in je achterhoofd moet je zondag natuurlijk zeker allemaal naar de Klep komen. We begroeten je daar heel graag, zeker ook om Bram als Boyke van de Week extra aan te moedigen. Graag tot dan!!