Skip to main contentNieuwsBoyke van de Week 27 maart 2022: Sam van Kollenburg

20220325-150555Sam-van-Kollenburg-2

De voetbalcompetitie wordt niet meer gehinderd door die vervelende corona en dus worden er nu in korte tijd veel wedstrijden gespeeld. Zeker ook door ons vaandelteam Beerse Boys 1. Omdat er ook veel thuiswedstrijden op de rol staan, betekent dit automatisch dat we ook vaak een nieuw Boyke van de Week aan jullie mogen voorstellen.

In de komende thuiswedstrijd van onze Boys tegen Mierlo Hout zal er een Boyke van de Week zijn uit een echt Beerse Boys nest. Wie kent immers opa Toon van Kollenburg en oma Ria van Kollenburg niet? Echt 2 kanjers van vrijwilligers, die zich al zeer veel jaren met hart en ziel inzetten voor De Beerse Boys. En het is daarom dat we met veel plezier een kleinzoon van Toon en Ria aan jullie mogen voorstellen als Boyke van de Week: Sam van Kollenburg!

Sam is 8 jaar oud, zit in Groep 5 van basisschool "de Beerze" en speelt in het sterke team van JO9-1. Sam heeft een ouder zusje Indy en een jonger broertje Teun. Papa Rob is samen met Frank Wouters en Bart Wilting zijn trainer/coach. Hoewel Sam echt fan is van PSV heeft hij toch gekozen voor een foto waarop hij het prachtige Beerse Boys shirt draagt. Misschien stiekem ook wel een beetje omdat hij zo wat reclame kan maken voor het mooie bedrijf van zijn trainer en coach!!!

Sam vindt het prachtig om bij de Beerse Boys te voetballen omdat hij een heel leuk en gezellig team heeft. Sam is enorm sterk en snel, maar wil dolgraag nog beter leren schieten en trappen. Tip van mij: goed meedoen met de trainingen en dan gaat dit vast goed komen Sam en… natuurlijk goed kijken naar je grote idool: Ronaldo!

Sam geniet van alle trainingen en dan het meest van de vele partijtjes die ze mogen spelen. Maar ja, goed leren dribbelen met de bal hoort er ook bij ook al vindt Sam dit soms minder leuk.

Zoals ik al heb verteld komt Sam uit een echte Beerse Boys familie en toen ik hem vroeg om te vertellen wie er binnen de familie zoal actief is bij onze mooie vereniging begon Sam met een hele opsomming: ome Koen speelt in het 6e en is leider van JO17-1, ome Tom is leider van Beerse Boys 10. Neef Finn speelt in JO19-1 en helpt bij de trainingen van de jongste voetballertjes. Neef Sem speelt in JO17-1 en neefje Kas speelt in JO7-2. Dat team heeft dan weer als leider ome Tim en zoals al vermeld is papa Rob zijn leider en zijn opa Toon en oma Ria ook nog steeds zeer actief bij Beerse Boys. Wat boft onze vereniging toch met deze familie. Vol trots zal Sam ze a.s. zondag op de Klep vertegenwoordigen als hij de aftrap van de wedstrijd mag verrichten.

Naast het voetbal vindt Sam ook tennis en mountainbiken leuk. Ook kijkt hij graag naar Glowmovies. Gelukkig weet ik als opa dat dit programma te zien is op You-tube en gaat over twee jongens Rik en Jesper, die allerlei gekke creaties bouwen en "vette" uitdagingen aangaan. Echt de moeite waard om ook eens te bekijken.

Sam eet graag friet en als hij een grote kerel is wil hij profvoetballer worden. Maar Sam heeft ook nog een "reserve" beroep: politieagent!!

Zondagmiddag zal Sam vooral Bram Gooskens en Joost Schapendonk aanmoedigen want van die twee kanjers is hij helemaal fan. Sam denkt dat zijn aanmoedigingen Beerse Boys zo sterk zullen maken, dat ze met 2-1 gaan winnen.

Sam heeft geluk want a.s. zondag krijgt hij bij zijn aanmoedigingen en andere activiteiten als Boyke van de Week hulp van Siem de Bresser, die enkele weken geleden al aan jullie is voorgesteld als Boyke van de Week. Toen echter ging de wedstrijd niet door, maar… we zijn Siem niet vergeten hoor, dus a.s. zondag gewoon 2 Boykes van de Week. En dat is zeker een extra reden om a.s. zondagmiddag naar de Klep te komen. Aan deze 2 kanjers zal het niet liggen mocht het zondag toch mis gaan, maar net als Sam en Siem heb ik er alle vertrouwen in, dat de Boys de 3 punten in Middelbeers houden. Kom dus allemaal zondag naar de Klep, want je krijgt zomaar 2 keer een Boyke van de Week voor de prijs van 1!!! Sam en Siem veel plezier en Beerse Boys 1 zet hem op!!!