Skip to main contentNieuwsBijscholing clubscheidsrechters

IMG-20200203-WA0004

In 2006 schreven Paul Rooijakkers en Peter van Bijsterveldt het alom geprezen arbitrageplan voor Beerse Boys. Beiden maken inmiddels geen deel meer uit van de Scheidsrechterscommissie. Ook Guurtje Lindeman, die vanaf de instelling van de commissie het voorzitterschap heeft ingevuld, heeft besloten haar functie neer te leggen. Maar gelukkig gaat hun werk daardoor niet verloren.

De Scheidsrechterscommissie heeft een ware metamorfose ondergaan. Naast Theo van Woensel maakt bestuurslid Ronald Spijkers als ervaren rot in het vak deel uit van de commissie. Roy Stroot gaat meedraaien in het bestuur, maar ook aan de slag in de scheidsrechterscommissie nu hij weer terug is van zijn studieperiode in het buitenland. Met ook nog Teun Hoppenbrouwers en Giovanni de Vrij is de jeugd extra goed vertegenwoordigd in de Scheidsrechterscommissie.

Laatstgenoemden, Teun en Giovanni, hebben op 15 januari een bijscholingsavond georganiseerd voor onze clubscheidsrechters en dat hadden ze TOP voor elkaar. Op bovenstaande foto zie je dat onder meer de nieuwe regels daarbij aan bod zijn gekomen. Tevens presenteerden de scheidsrechters zich in hun nieuwe shirts.