Skip to main contentNieuwsBeste leden van Supportersclub Vrienden van Beerse Boys

Supportersclub-logo-juni2015

We maken een vreemde tijd door met zijn allen. Hierdoor is het voetbalseizoen ook vroegtijdig geëindigd zonder kampioenen en degradanten.

De geplande activiteiten zoals de lunch verzorgen tijdens het jubileum en onze seizoenafsluiting konden niet doorgaan. We kiezen ervoor om de afsluiting ook niet later alsnog in te plannen. Ook de demo-training van de jeugd met het 1e elftal laten we volgend seizoen terug komen.

Dit betekent dat we ook geen spelers en vrijwilligers in het zonnetje gaan zetten dit jaar, dit maken we volgend seizoen wel goed.

Wat hebben we het afgelopen seizoen wel kunnen doen??

We hebben hamburgers gebakken, koffie en thee geschonken langs de lijn, paaseitjes uitgedeeld en ook snert en warme chocomel. De nieuwjaarlunch verzorgd.

Qua clubartikelen hebben we dit jaar alle leden van de supportersclub en alle kaderleden en speelsters en spelers van de selectieteams een Beerse Boys handdoek gegeven.

We zijn op dit moment nog bezig met de realisatie van het afdak bij het kunstgrasveld.

Dit project hopen we op korte termijn af te werken.

Deze investering hebben we dankzij jullie kunnen doen en daar zijn we trots op.

Maar we willen toch enkele mensen speciaal bedanken voor hun inzet voor de supportersclub tijdens het afgelopen seizoen.

Uiteraard het bestuur van Beerse Boys voor de prettige samenwerking en kantinebeheerder Jan van Bijsterveldt. Maar dit jaar vooral Frank Louwers en Wim Deenen die ons geweldig geholpen hebben bij de bouw van het afdak.

Ook Fair Sports, Willem, bij het ontwerpen van de handdoeken en het maken van een geschikt logo.

Alle mensen bedankt die ons afgelopen seizoen gesteund hebben in welke vorm dan ook, met name tijdens de nieuwjaarlunch en bij andere activiteiten. Heel veel dank hiervoor en we hopen volgend seizoen weer een beroep op jullie te mogen doen.

Dank ook aan de anonieme schenker, alweer voor het 2e jaar, een mooi gebaar!!

We willen iedereen een prettige vakantie wensen en we hopen komend seizoen iedereen weer gezond op de Klep te ontmoeten!!

Rianne

Chris

Ad