Skip to main contentNieuwsBericht over contributie-inning en foto op de spelerspas

logo-Beerse-Boys-clublogo

Beste leden van Beerse Boys,

Het nieuwe voetbalseizoen 2021-2022 is op 1 juli jl. begonnen en dus al enig tijd onderweg. We hebben er lang op moeten wachten, maar hopelijk kunnen we weer eens normaal een seizoen afwerken. Dit is ook het moment om de eerste termijn van de contributie van je bankrekening te incasseren.

De contributie, hoe zat het ook alweer?

Elk voetbalseizoen duurt van 1 juli t/m 30 juni. De actuele contributiebedragen staan hieronder, maar vind je samen met extra informatie op https://www.beerseboys.nl/onze-club/lidmaatschap. In de Algemene Leden Vergadering van 23 september 2019 is vastgesteld om de contributie jaarlijks te verhogen met een percentage dat gelijk is aan het prijsindexcijfer; indien het bestuur het noodzakelijk vindt om een afwijkende verhoging voor te stellen, dan zal dat in de Algemene Leden Vergadering ter goedkeuring aan de leden worden voorgelegd. Gelet op de coronapandemie heeft het bestuur besloten om voor dit seizoen géén verhoging van de contributie door te voeren.
Niet spelende vrijwilligers, leden van verdienste en ereleden zijn vrij van contributie. Vrijwilligers die zelf actief voetballen krijgen aan het einde van het seizoen cadeaubonnen naargelang hun functie(s) voor de club.

Je contributie betaal je met een automatische incasso in 2 termijnen. De eerste termijn, de helft van de totale contributie, bij aanvang van het seizoen. Beerse Boys moet op dat moment nl. kosten gaan maken zoals inschrijving bij de KNVB en aanschaf kleding en materialen.

De tweede termijn van de contributie wordt in principe geïncasseerd in januari 2022.

Bij deze willen we je laten weten dat Beerse Boys de 1e termijn op 31 oktober zal incasseren van je bankrekening.

Hopelijk hebben we je hiermee voldoende geïnformeerd. Als je nog vragen hebt mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als je vragen hebt over het in rekening gebrachte contributiebedrag neem dan contact op met Willem van der Vleuten (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-21561202).


Met vriendelijke groet,
Ronald Spijkers
Penningmeester Beerse Boys

Contributiebedragen:
* Senioren - € 172,50
* Junioren (JO14 t/m JO19, MO15) - € 108,00
* Pupillen (JO10 t/m JO13) - € 108,00
* F-jeugd (JO8 en JO9) - € 81,00
* Mini's (JO7) / Trainingsgroep - € 40,50
* Oproepleden - € 86,25
* Rustende leden - € 50,00

Spelerspasfoto

We maken van de gelegenheid gebruik om je te attenderen op het volgende: elk spelend lid vanaf JO13 moet een correcte en herkenbare spelerspasfoto op zijn of haar spelerspas te hebben. Als dat al het geval is hoef je natuurlijk niets te doen. Wil je de foto op je (digitale) spelerspas echter wijzigen, dan kun je dat tot 1 november zelf doen. Dat moet je dan doen via de Voetbal.nl-app. Ga daarvoor naar Instellingen en dan naar Persoonsgegevens. Succes!

Bestuur Beerse Boys