Bekerwedstrijd nummer 2: Hilvaria JO19-2 - Beerse Boys JO19-1

20220918-210603wedstrijdverslag

Op een druilerige dag moesten wij aantreden in Hilvarenbeek voorafgaand met 1 minuut stilte door het overlijden van een TC-lid. De van een blessure teruggekeerde Joris was er gelukkig weer bij maar daar tegenover ontbrak Rens ivm een "boerenovertrek".

De wedstrijd was nog geen minuut oud of we stonden al met 1-0 achter door een terecht gegeven penalty die onberispelijk werd binnen geschoten. Eenmaal bekomen van de schrik en de matige start kwamen we beter in ons spel. Legio kansen werden er gecreëerd en aan inzet geen gebrek. Het overwicht wat wij hadden resulteerde echter niet in een voorsprong voor rust, maar een enigszins teleurstellende gelijke stand. De 1-1 kwam op naam van Finn die na een prachtige pass, overstapje van Sam zelf het eindstation was na goed door bewegen.
Na wat omzettingen in de rust begonnen we voortvarend aan de 2de helft. Inmiddels was de wedstrijd een uur onderweg, meer dan een handvol opgelegde kansen om zeep geholpen toen Joran de 1-2 scoorde. Hierna kwam de tegenstander sporadisch nog in balbezit op onze helft en was het wachten op uitbereiding van de voorsprong. Echter bleef de tendens dat we niet secuur genoeg waren in de eindpass en afronding. Een alom bekende voetbalwet (als je zelf de kansen niet maakt krijg je prompt een goal tegen) bleek eens te meer waarheid omdat in de 88ste minuut de gelijkmaker viel. Aan inzet zeker geen gebrek. Verzorgd combinatiespel en veel positiewisselingen brachten helaas geen overwinning.

Volgende week ontvangen wij De Raven JO19-1 en hopen jullie in groten getale langs de lijn te zien.