NieuwsBeerse Boys zoekt een nieuwe kantinebeheerder

Hoofdingang-1

Onze huidige beheerders Mark van Loon en Arjan Kroot hebben beiden te kennen gegeven niet verder te gaan als kantinebeheerders. Mark gaat zijn tijd meer richten op het organiseren van evenementen naast zijn drukke werkzaamheden als zzp'er en Arjan is mede eigenaar geworden van Café de Doornboom. Als bestuur vinden we het heel erg jammer dat we na zo'n korte periode alweer afscheid moeten nemen van elkaar maar wensen beide heren uiteraard heel veel succes toe met hun nieuwe uitdagingen.

Daarom zijn we op zoek naar een opvolger (of twee samenwerkende opvolgers) die de functie van kantinebeheerder ambieert en leiding wil geven aan een enthousiast team van medewerkers. Kandidaten hebben bij voorkeur ervaring in de horeca en dienen in bezit te zijn van het diploma Sociale Hygiëne. De werkzaamheden starten aan het begin van het nieuwe seizoen 2021-2022.

Heb je interesse in deze mooie functie, neem dan contact op met bestuurslid Ad van Gestel via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (06-38890219). Ook voor meer informatie kun je contact met Ad opnemen. 

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites