NieuwsBeerse Boys wint bekerwedstrijd in Sleeuwijk: 0-3

image00003

De tweede bekerwedstrijd van dit seizoen leverde Beerse Boys de eerste 3 punten van het seizoen op. Zaterdagavond kwam de ploeg van trainer Hans Staps veel beter voor de dag dan in de eerste bekerwedstrijd tegen SVSSS. Spits Jannes Mulders opende de score tegen de zaterdag tweedeklasser in de 17e minuut op aangeven van Ryan Kolsters. In de tweede helft verdubbelde Jannes de score in de 56e minuut; na goed doorzetten bezorgde Erik Jans de bal bij Daan Mulders die op zijn beurt broer Jannes in stelling bracht en die liet met een hard schot doelman Dekker van Sleeuwijk kansloos. Een duw in de rug van Daan Mulders in de 64e minuut leverde Beerse Boys een vrij gemakkelijk gegeven strafschop op, welke door wie anders dan Jannes Mulders perfect werd ingeschoten. In het slot van de wedstrijd maakten Arn Scholten en Tom Sengers nog hun debuut in Beerse Boys 1.

Zondag komt Uno Animo naar De Klep voor de laatste bekerwedstrijd in de poule. Uno Animo gaat samen met SVSSS met 4 punten aan kop vóór Beerse Boys met 3 punten.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Kevin Dieker (89. Cas Evers), Nick van Rooy, Joost Schapendonk, Koen Timmermans; Erik Jans (76. Arn Scholten), Robin van Rooy, Teun Wanrooij; Ryan Kolsters (89. Tom Sengers), Jannes Mulders, Daan Mulders.

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites