Beerse Boys weer snel klaar in de beker

DSC_0019

Het is Beerse Boys wederom niet gelukt om de tweede ronde van de beker te bereiken. De eerste van de drie wedstrijden, uit bij eersteklasser De Ster in Stein, leverde een verdienstelijk punt op (1-1, doelpunt Daan Mulders), maar dat bleek achteraf het enige punt te zijn.

De beide thuiswedstrijden gingen verloren. Eerst kwam tweedeklasser VOAB uit Goirle op bezoek en door doelpunten van Daan Mulders en Dennis Schapendonk nam Beerse Boys een even snelle als verrassende 2-0 voorsprong; in een oefenwedstrijd was twee weken eerder immers ruim van dezelfde tegenstander verloren. Na een 2-1 ruststand stelde het betere VOAB in de slotfase orde op zaken en ging alsnog met een 2-4 overwinning huiswaarts.

De laatste wedstrijd ging weer tegen een Limburgse tegenstander, tweedeklasser GSV '28 uit Groot Genhout. De wedstrijd ging redelijk gelijk op met afwisselend sterkere fases van beide ploegen. De bezoekers namen halverwege de eerste helft een voorsprong nadat Beerse Boys al twee keer de paal had geraakt. Op slag van rust verzilverde Jannes Mulders een penalty en in de tweede helft leek het er lang op dat de ruststand ook de eindstand zou worden, maar zo'n 10 minuten voor het laatste fluitsignaal scoorden de Limburgers uit een van hun gevaarlijke corners alsnog het winnende doelpunt: 1-2.

Zondag start de competitie met de thuiswedstrijd tegen NWC uit Asten, aanvang 14.30 uur.

Op de foto's: Dennis Schapendonk heeft zojuist 2-0 gescoord tegen VOAB, Pepijn van Spreuwel kopt op de paal tegen GSV'28 en Jannes Mulders schiet raak uit een strafschop tegen GSV'28.