Skip to main contentNieuwsAanbevolen

Beerse Boys VR1 kampioen eerste klasse D

Zondag-12-mei-030

Het eerste damesteam van Beerse Boys is zondag kampioen geworden na een duidelijke 0-4 overwinning in Helmond tegen Rood Wit '62 VR1. Door dit kampioenschap promoveren de dames naar de hoofdklasse!

Voorafgaand aan deze voorlaatste speeldag had Beerse Boys VR1 1 punt voorsprong op de grootste concurrent Fc Tilburg VR1. Bij winst van Beerse Boys zouden de overige kanshebbers uitgeschakeld zijn voor het kampioenschap, maar bij winst van Fc Tilburg zou de beslissing op de laatste speeldag vallen. De dames van Beerse Boys verzaakten niet en wonnen overtuigend hun wedstrijd in Helmond met 0-4. Fc Tilburg kon het niet bolwerken in Heesch tegen HVCH VR1 en gingen daar met 3-1 onderuit en dat betekende dat het kampioenschap een feit was.

De dames werden op de Klep om 18.00 uur gehuldigd door KNVB ambassadeur Betty Schelle die de medailles kwam overhandigen. De kampioensschaal was in Helmond al door voorzitter Tom Bodde van Beerse Boys aan het team uitgereikt.

Naast de dames verdienen de leden van de staf, hoofdtrainer Rakieb Nabibaks, assistent Frank Spelt en assistent scheidsrechter Paul van de Ven alle lof voor deze geweldige en unieke prestatie.