Skip to main content

Nieuws

Beerse Boys niet beloond voor goede tweede helft: 0-0

20220220-195328DSC_0003

Ook in Middelbeers bepaalde het slechte weer deze zondag waar er gevoetbald moest worden, nl. niet op het hoofdveld maar op het kunstgrasveld. Geen tribune en dus weinig beschutting voor de toeschouwers die de aanhoudende regenval trotseerden. Ze zagen twee hardwerkende ploegen die de punten goed kunnen gebruiken (Rood Wit V) en keihard nodig hebben (Beerse Boys), maar geen doelpunten. Uitslag 0-0 derhalve en ieder één punt erbij.

Het onderlinge verschil in punten op de ranglijst (9) was op het veld niet te zien. In de eerste helft was Rood Wit meer in balbezit, maar tot goed uitgespeelde kansen leidde dat nauwelijks. Voor beide doelen deden zich enkele hachelijke situaties voor, maar deze vielen uiteindelijk goed uit voor de verdedigende partij, waarbij beide keepers Rob Wilborts en Jesse Bertrams zich bekwaam van hun taak kweten. In de slotfase van de eerste helft was dat bij een venijnig schot van Dennis Schapendonk voor laatstgenoemde nog eens het geval.

In de tweede helft golfden de Beerse aanvallen op het doel van Rood Wit keeper Bertrams af en was het meerdere malen nodig dat hij zijn klasse toonde. Met name Guus Hems was op rechts goed op dreef en veroverde met zijn snelheid en goed gebruik van zijn lichaam vaak de bal met een puike voorzet of hoekschop als vervolg. De kopkansen die daaruit voortvloeiden leverden helaas, voor de thuisclub, niet het gewenste resultaat op, waarbij ook het nodige geluk op zijn tijd ontbrak. Andere doelpogingen waren, aan beide zijden, van te weinig kwaliteit om de wedstrijd te beslissen. De stand bleef onder de zeer goede leiding van scheidsrechter Hajo dus ongewijzigd: 0-0.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Pepijn van Spreuwel, Nick van Rooy, Robin van Rooy, Joost Schapendonk; Teun Wanrooij, Bram Gooskens, Dennis Schapendonk; Guus Hems (75. Joran Liebregts), Niels van Heerbeek, Daan Mulders (42. Erik Jans)