Beerse Boys JO19-1 - SARTO JO19-3

20220918-210603wedstrijdverslag

Waar het vooralsnog crescendo gaat kwa resultaten en er tot op heden geen officiële wedstrijd verloren is dit seizoen, moest er vandaag wel gewonnen worden om ons doel te bereiken.

Gezamenlijk hebben wij de ambitie om (najaars)kampioen te worden.

Vanaf minuut 1 was dit duidelijk zichtbaar en werd er vol overtuiging uitgevoerd waar we al een hele tijd mee bezig zijn. Het afjagen van de tegenstander, goed positiespel en positiewisselingen. Het duurde tot aan de 10de minuut voordat het harde werken werd beloond en Juul keurig de 1-0 maakte.

Gezegd dient te worden dat we tot aan dat moment al een handvol kansen onbenut hadden gelaten.

Ook na het doelpunt stonden de vizieren van onze boys allerminst op scherp en werden mooie aanvallen niet afgerond. Het is Juul na goed doorzetten die de meer dan terechte 2-0 scoort in de 37ste minuut. Inmiddels was het bijna rust toen er een eigen doelpunt werd gescoord en de 3-0 op het scorebord kwam.

Welgeteld 17 kansen waarvan we er maar 2x scoorden was het enige minpunt wat benoemd werd in de rust. Verder gingen we over op plan B. Om aandachtige lezers van komende tegenstanders niet wijzer te maken blijft dit intern.

In de 57ste minuut is het Finn (ja Finn zie je wel dat je het kan) die de 4-0 scoort. Het is Cas die met het hoofd na 61 minuten de 5-0 maakt. Maar het slotakkoord komt op naam van onze aanvoerder (die vanaf de bank zag hoe de mooiste kansen verprutst werden, en zei; zet mij maar even in de spits zal ik het voordoen) Job die de 6-0 eindstand bepaalt.

Het is absoluut niet overdreven als we het 3-voudige aan doelpunten gescoord hadden gezien de vele kansen. Zelfs voor open doel binnen de 5 meter ging de bal nog over het vangnet!

Al met al de ongeslagen status een vervolg gegeven en een trotse trainer.