Beerse Boys JO19-1 - Riel JO19-1

20220918-210603wedstrijdverslag

Heden middag kregen wij de ongeslagen koploper op bezoek. Om nog enigszins kans te maken op een (najaars)kampioenschap moest er gewonnen worden.

Met duidelijke afspraken en juiste focus begonnen we zeer scherp aan de wedstrijd. Waar de tegenstander enkel met lange ballen trachtte op onze helft te komen, kozen wij veelvuldig de voetballende oplossing. Met goed positiespel, positiewisselingen en verleggen van het spel had de koploper het erg lastig. Kwa kansen was de eerste helft gelijkwaardig maar was het CAS die op slag van rust betrokken was bij onze voorsprong die hij al dan niet toucheerde met zijn kruin?

De tweede helft waren wij absoluut de bovenliggende partij. In de 51ste minuut werd door tussenkomst van de VAR een doelpunt van ons afgekeurd. Inmiddels was het laatste kwart van de wedstrijd aangebroken en is het Joran die na een prachtige pass van Finn de 2-0 maakt. Het slotakkoord komt op naam van (duracel) Juul die vlak voor zijn wissel de eindstand bepaalt op 3-0.

Wat een inzet, beleving en zeer goed positiespel!

Volgende week alweer een belangrijke pot in en tegen Vlijmen.