• Nieuws

AED-voorzijde-kantine

Beerse Boys gaat weer een AED cursus verzorgen

We beschikken bij Beerse Boys over een defibrillator (AED) en willen de kans dat deze maximaal kan worden ingezet als de nood daar is zo groot mogelijk maken. Dat is het geval als zoveel mogelijk mensen het apparaat kunnen bedienen. Het bedienen van een AED is in principe eenvoudig en via de club is al een aantal mensen opgeleid om de AED te gebruiken. Wij gaan hen vanuit Beerse Boys een herhalingscursus aanbieden, maar we gaan ook proberen om een cursus op te starten voor nieuwe bedieners van de AED.

Als u interesse hebt in het volgen van deze cursus, neem dan contact op met secretaris Martin Kroos (06-46580800 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Zodra er voldoende aanmeldingen zijn kan de cursus van start.

De cursus wordt gegeven door Hennie Deenen vanuit Medicourse. De cursussen hebben plaats in of na de 2e helft van oktober.

Intussen is er vanuit de gemeente Oirschot een werkgroep AED opgesteld. Deze werkgroep doet onderzoek naar witte vlekken op de kaart t.a.v. de plaatsing van AED's. Ook proberen ze meer mensen de cursus te laten volgen. Hierover heeft onlangs een artikel in het Weekjournaal gestaan. 

Vind ons leuk!
Voetbalvereniging Beerse Boys
Sportparklaan 2a
5091 EM Middelbeers
T. 013 - 514 13 51

Copyright © beerseboys.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites