Skip to main content

Nieuws

Beerse Boys en Valkenswaard worstelen zich naar een remise: 0-0

DSC_0007

Beerse Boys en Valkenswaard zochten beide de aanval – alleen een driepunter zou zoden aan de dijk zetten – maar waren op het zware veld onmachtig om de tegenstander de wil op te leggen. Er deden zich enkele kansjes voor en Beerse Boys kwam daarbij vroeg in de tweede helft goed weg toen de bal tegen de paal belandde, maar een gelijkspel was over het geheel genomen de logische uitslag.

Het spel dat beide ploegen op de mat legden was niet echt van een goed niveau, maar met de inzet was niets mis. Zeker voor Beerse Boys geldt dat er alles aan gedaan moet worden om nog kans te maken de gevarenzone te verlaten. De eerste echte kans voor de thuisploeg deed zich voor in de 25e minuut toen Daan Mulders de bal veroverde na een slechte spelhervatting van Valkenswaard. Meer dan een hoekschop leverde de situatie echter niet op. Een veel betere kans was er in de 39e minuut voor Erwin Isbouts van Valkenswaard; hij verscheen vrij voor het Beerse doel maar lobde de bal over.

In de 48e minuut kroop Beerse Boys door het oog van de naald. Een geplaatst schot vanaf rand strafschopgebied belandde op de paal buiten bereik van doelman Rob Wilborts, maar de bal kwam terug het veld in en kon worden weggewerkt. Rond de 80e minuut werd strijd gevoerd vlak voor het doel van Valkenswaard, maar enkele doelpogingen op rij leverden niet het gewenste resultaat op en uiteindelijk redde Valkenswaard de situatie ten koste van een hoekschop. In de 88e minuut viel er weliswaar een doelpunt voor Valkenswaard, maar de goed leidende scheidsrechter Masman had al gefloten voor een handsbal, zodat de nul op het scorebord bleef staan. De wedstrijd eindigde met de beginstand: 0-0.

Opstelling Beerse Boys: Rob Wilborts; Stijn van Heerbeek, Ruud Willems, Nick van Rooy, Robin van Rooy; Zeb van Beers, Bram Gooskens, Koen Verhagen; Pepijn van Spreuwel, Jannes Mulders (85. Guus Hems), Daan Mulders.