Skip to main contentNieuwsBeerse Boys en Hoogeloon komen niet tot scoren

Zondag-12-mei-003

In een matige wedstrijd in Hoogeloon bleken zowel de thuisploeg als de bezoekers niet bij machte een doelpunt te maken. Of het de warmte was of het wat hobbelige veld of het naderen van het slot van de competitie zal de vraag blijven, feit is dat de meeste spelers hun niveau niet haalden en regelmatig de fout in gingen. Dan is een 0-0 eindstand op zich niet verwonderlijk. Over het geheel gezien had Beerse Boys het beste van het spel, maar waren de grootste kansen voor Hoogeloon.

Vooral in de eerste helft gaf Beerse Boys de toon aan, maar verder dan twee kansjes kwamen de mannen van Ben Hoek niet. In de 14e minuut trachtte Jannes Mulders met een inzet bij de eerste paal, uit een lage voorzet vanaf rechts, de Loonse verdedigers te verschalken, maar zijn inzet werd geblokt. Ook in de 42e minuut was Jannes Mulders dicht bij een doelpunt met een schot van afstand. Doelman Koen Adams tikte de bal echter uit de benedenhoek tot hoekschop. Tussendoor had ook Hoogeloon in de 37e minuut een beste kans op een doelpunt, maar nu kon doelman Rob Wilborts redding brengen.

In de tweede helft kwamen de bezoekers niet meer tot uitgespeelde kansen, terwijl we er voor de thuisploeg drie noteerden. In de 61e minuut bracht de Beerse doelman Rob Wilborts redding bij een vrije trap van Hans van der Heijden door de bal uit de benedenhoek te duiken. Ook in de slotfase was Hoogeloon enkele keren gevaarlijk. Pepijn van Spreuwel moest namens Beerse Boys aan de noodrem trekken in de 82e minuut om Rob Zanders van een doorbraak af te houden. De vrije trap die volgde werd echter door de thuisploeg verprutst. In de 90e minuut had Hans van der Heijden het winnende doelpunt op zijn schoen, maar hij raakte de bal verkeerd waardoor deze van zijn schoen af draaide. Het bleef dus bij 0-0.