Skip to main contentNieuwsBeerse Boys blog

20230224-142748Blog-Afbeelding3

Dit seizoen kunnen de JO15 spelers kennismaken met vrijwilligerswerk. Naast het ondersteunen bij trainingen en activiteiten is ook het schrijven van een blog een van de mogelijkheden. Sheng en Jonas van de JO15-2 hebben hiervoor gekozen. Veel leesplezier!


Hoi, wij zijn Jonas en Sheng en wij voetballen bij De Beerse Boys.

De club Beerse Boys

De Beerse boys is een voetbalclub in Middelbeers. Bij de club heb je ook een kantine waar je heel veel lekkere dingen kan halen. De kantine is open op de dagen wanneer er wedstrijden bezig zijn. Bij de club heb je veel verschillende teams, Je hebt bijvoorbeeld de jo15-2. Jo-15 staat voor jongens onder vijftien en de 2 staat voor het tweede team. Je hebt ook de jo15-1 daar staat de 1 voor het eerste team.

Op dit moment heeft de Beerse boys 3 velden waar ze wedstrijden op kunnen spelen. Ook heeft de club best wel veel douches waar je na de voetbaltraining of voetbalwedstrijd lekker kunt douche. Je hebt in de kantine een PlayStation staan die gebruikt kan worden als de kantine open is.

Wedstrijd tegen Bladella

Onze laatste wedstrijd was tegen Bladella. Wij moesten daarvoor naar Bladel.

Bij een uitwedstrijd gaan we met ons team met de auto naar een andere club. De ouders moeten dan om de beurt rijden. Als we op de wedstrijd aankomen gaan we eerst omkleden en luisteren naar de tactiek van de coach.

Daarna doen we een warming-up en wat trainingsoefeningen. En dan begint de wedstrijd. Deze keer begon de wedstrijd met 1 minuut stilte omdat er iemand was overleden. Daarna mochten we aftrappen. De eerste helft hadden we niet zo goed gespeeld maar de tweede helft wel. Jammer genoeg hebben we niet gewonnen. Maar het was toch een leuke wedstrijd.

Na de wedstrijd gingen we de wedstrijd nabespreken (wat er goed ging en wat er beter kan) en douchen. Daarna gingen we even naar de kantine en weer naar huis. Het was de laatste wedstrijd van de competitie voor de winterstop. Na de winterstop begint er dan weer een nieuwe competitie. Misschien vertellen we hierover in een volgende blog.